Skocz do zawartości

Aukcje z linkami PR5-10, czy warto?

Karolek_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadło mi w oczy na FB promocja aukcji sklepu SEOsklep24.pl oferująca dodanie 20 linków PR5-10 do docelowej strony. Ciekaw jestem czy ktoś z Was ma doświadczenia z takimi rzeczami, bo to wydaje mi się trochę podejrzane.

https://allegro.pl/show_item.php?item=4652874244

Tanie odnowienia domen! dactive.pl
Domeny *.pl za 69,99 zł, *com za 48,69 zł, com.pl za 56,30 zł - netto
Przy większej liczbie odnowień, możliwość negocjacji cen.

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Karolek_pl nie ma w tym nic podejrzanego. Stworzyliśmy tego typu promocję w tak niskiej cenie, ponieważ chcemy aby każdy miał możliwość sprawdzenia jakości tego typu ręcznie zakładanych profili wraz z linkiem.

mushroomH - gwarantuję Ci, że wszystkie tego typu usługi w Naszej ofercie realizowane są ręcznie. Nie realizujemy zleceń przy pomocy tego typu automatów. Dlatego też mamy dostęp do większej bazy stron, gdzie automat nie ma dostępu.

Stworzyliśmy tego typu promocję w tak niskiej cenie,

zapłacę 3x tyle co cena aukcji za linka ze strony PR10

prześlij proszę na PW adres strony z PR10 gdzie bedzie mój link

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

SzlafRock - Page Rank dotyczy domeny głównej. Jak napisałem wyżej, że tego typu profile zakładane są właśnie na takich stronach ręcznie.

mushroomH - być może jest taka możliwość aby linkować Zenkiem. Tak jak napisałem - my jej nie wykorzystujemy, dlatego też ceny tego typu oferty nie są niskie.

Page Rank dotyczy domeny głównej. Jak napisałem wyżej, że tego typu profile zakładane są właśnie na takich stronach ręcznie.

Tak, ja chcę na stronie głównej z PR10. Tak jak oferujesz w aukcji. Nic nie piszesz, że link będzie na podstronie z PR0 lub unranked

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Page Rank dotyczy domeny głównej. Jak napisałem wyżej, że tego typu profile zakładane są właśnie na takich stronach ręcznie.

Tak, ja chcę na stronie głównej z PR10. Tak jak oferujesz w aukcji. Nic nie piszesz, że link będzie na podstronie z PR0 lub unranked

Jeśli aukcja dotyczyłaby linku, który umieszczony jest na domenie głównej to taka informacja byłaby zawarta w opisie.

Dodałem odpowiednią informację w aukcji. Nie chciałbym aby ktoś sobie pomyślał, że promocyjna oferta ma na celu naciągnięcie kogokolwiek na zakup usługi. Osoby korzystające z usług tego typu wiedzą w jakiej formie otrzymają linki w raporcie i wiedzą również to, że taki raport otrzymają na 100%.

całkowicie darmowa lista do "ręcznych" linków podstrony na których ląduje link PR7-2, w

www.max-seo.pl/index.php/item/29-reczne-linki-trust-rank-dofollow.html

Dzięki za listę, rozumiem, że linkować można np. w komentarzach? Z tym, że tam linki mają "nofollow", czy to da jakiś efekt?

Tanie odnowienia domen! dactive.pl
Domeny *.pl za 69,99 zł, *com za 48,69 zł, com.pl za 56,30 zł - netto
Przy większej liczbie odnowień, możliwość negocjacji cen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności