Skocz do zawartości

Aukcje z linkami PR5-10, czy warto?

Karolek_pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeśli to jest robione ręcznie i macie XX zamówień to siedzą u was praktykanci albo studenci i napier*alają przez 8h dziennie z 20 minutową przerwą non stop profile?

Znam ludzi, którzy właśnie w taki sposób pracują. ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

1. Nie rozumiem czego się tutaj czepiacie? Nikt nie każe Wam linków kupować a właściciel sklepu, po dodaniu informacji do aukcji, w żaden sposób nie mija się z prawdą.

2. Nie rozumiem tych cen? to jakaś masakra, Wam to jakiś murzyn robi za 2 bataty czy chińczyk za miskę ryżu? Szanujmy się ludzie naprawdę. Fajnie jest to pokazane na przykładzie sklepu dlapozycjonera.pl. Tam, ceny są po prostu uczciwe. Wykupiona tam usługa jest konkretna, realizowana szybko itd. Tylko, że jak sklep ten może rywalizować z bandą białych "murzynów", którzy oferują ręczne robienie profili za 50gr/szt. Dramat po prostu.

Panowie a ja mam takie pytanie jak sie robi to aby linki były indeksowane.
pamiętam jakiś czas temu założyłem około 15 profili na test i niestety linki z żadnego serwisu sie nie zindeksowały :(

czytałem trochę na ten temat ale niestety nie udało mi się tego zrozumieć. czy mozna prosić o jakieś proste źródło ?

Niektórych nie da się zaindeksować, przynajmniej mnie do dzisiaj się nie udało. Chyba Beerbant mówił, że tweet jest idealny, ale nie sprawdzałem. Można podlinkować, wrzucić w indeksera itd.

Najlepiej chyba po prostu postarać się o wewnętrzne linki w serwisie do swojego profilu, czyli posty na forach czy komentarze. Indeksery w przypadku profili mają średnio-słabą skuteczność (mówię o bl-indexerze - przynajmniej w moim wypadku słabiej się sprawdza niż kiedyś. Nie wiem jak w przypadku innych indexerów, bo nie testowałem).

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

Jeśli aukcja dotyczyłaby linku, który umieszczony jest na domenie głównej to taka informacja byłaby zawarta w opisie.

[..]

Frog, weź nie pitol..

tytuł aukcji:

Ręczne Linki 20 x PR5-PR10 Pozycjonowanie w Google

oraz treść aukcji:

Co oferujemy?

20 Ręcznych Linków ze stron PR5 - PR10

skoro podstrony mają PR niższy niż 5 to wyżej zacytowane - tytuł i treść - wskazują właśnie na to, że linki będą umieszczone na stronach z PR 5-10 czyli na głównych stronach serwisu z takim właśnie PR.. więc nie pitol, bo ta aukcja to zwykła ściema.. zwykłe naciągactwo..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ta aukcja to zwykła ściema.. zwykłe naciągactwo..

Klasyka robienia w ciula

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie a ja mam takie pytanie jak sie robi to aby linki były indeksowane.

Dobrą metodą jest podlinkowanie, ale nie jakimiś syfiastymi komentarzami czy tzw "dopalanie" SWL, tylko np. innymi profilami (skryptów gdzie można zostawić linka jest mnóstwo).

10-20 w miarę porządnych linków na profil powinno załatwić sprawę. A te "10-20" do indeksera jakiegoś.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@up krzyku o to tyle, że zwykły Kowalski co się naczytał o pejdżrankach z treści aukcji wyczyta tylko tyle, że kupi linki ze stron z PR5-10 a nie z podstron serwisu, który na którejśtam stronie ma PR5-10

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up krzyku o to tyle, że zwykły Kowalski co się naczytał o pejdżrankach z treści aukcji wyczyta tylko tyle, że kupi linki ze stron z PR5-10 a nie z podstron serwisu, który na którejśtam stronie ma PR5-10

No ale w każdej branży jest dokładnie tak samo - jak ktoś się nie zna i polega na reklamach, ulotkach lub tym co mówi sprzedawca to skończy się to kiepsko. Jak dla mnie ta aukcja jest dla ludzi, którzy coś tam o pozycjonowaniu wiedzą(:D) i nie ma co się podniecać treścią bo wszyscy wiedzą co kupią.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności