Skocz do zawartości

Aukcje z linkami PR5-10, czy warto?

Karolek_pl

Rekomendowane odpowiedzi

@up dokładnie.. i z jednej strony branża SEO wybiela się na prawo i lewo, karci zachowania firm z dwoma "S" w nazwie czy też TS, opierdziela klientów za nie czytanie umów, ostrzega przed frazami z między pośladków wyjętymi..

a chwilę później okazuje się, że Ci sami SEOwcy to hipokryci, którzy wyjątkowo dobrze "oszczędnie gospodarują prawdą" i stosują identyczne zagrywki..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedyś zakupiłem 30 takich linków na nową domenę i oczywiście dostała filtr ręczny - nauka kosztuje

No nie żartuj ;)? To tak jak bym dopalił stronę konkurencji 30 linkami aby spadła w wynikach :)

A tak na serio, to jeśli MrFrog ma w ofercie zapis z PR5-10 to jak to się ma w katalogach jak zamieszczają ludzie, iż mają PR3-4-5. Przecież link wtedy jest z 0PR podstrony i tak :). Także nie musicie na niego najeżdżać, bo kto się zna w tej branży po prostu wie, że chodzi o stronę główną.

Ja rozumiem, że jeśli oferuje LINK Z CAŁEJ STRONY na każdej podstrony i niema PR jakiego zapisał na głównej, to było by się do czego przyczepić. Korzystam z usług ręcznych profili akurat u Damiana co pracuje u Pana Jakuba i jestem zadowolony a cena za ilość profili po prostu rewelacyjna :). Myślałem, że to automat jak wykonało mi tutaj parę takich osób zleceń niby RĘCZNE a nie wykonali zgodne z zaleceniami i puszczali od razu całe zlecenie jak prosiłem w ratach :) Zennoposterem co sam mógłbym zrobić. A Pan Damian robi je akurat ręcznie :) aż dziw, że za taką cenę. Ale jeśli jest mu to opłacalne, czemu mamy go za to karcić. Nikt nikomu do portfela nie powinien zaglądać

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

mushroomH - być może jest taka możliwość aby linkować Zenkiem. Tak jak napisałem - my jej nie wykorzystujemy, dlatego też ceny tego typu oferty nie są niskie.

To jest właśnie wasz biznesowy gwózdź do trumny. Z punktu widzenia klienta najważniejszym czynnikiem zakupowym jest cena. Skoro więc ręczne dodanie generuje większy koszt, niż w przypadku prac z automatu dający ten sam efekt, to raczej nie ma się czym publicznie chwalić.

Ręczne dodanie nie wiem dlaczego zostało w branży utarte jako wyznacznik jakości. W pewnym stopniu może (aczkolwiek nie musi) być wyznacznikiem unikalności nie zaspamowanych miejsc. Nie zaspamowane miejsca można również samemu automatyzować Zenkiem nie dając nikomu własnych szablonów i mając je na wyłączność. Powiem więcej, takie miejsca można jeszcze w większości przypadków automatycznie pobudzić do aktywności wewnątrz strony, aby podstrona, na której znajduje się link nabrał mocy wynikającej z wewnetrznego linkowania danej społeczności.

Witam serdecznie :)

Podrzucam listę z ciekawym zestawieniem dla osób, które patrzą na PR itp. zupełnie za darmo

https://www.freehighprlist.com/

Każdy z początkujących znajdzie coś fajnego dla siebie.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności