Skocz do zawartości

Co mozna jeszcze zrobic?

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

W Home.pl płatność (też kartą, oczywiście) jest na końcu, po formularzu stricte domenowym.

To rozumiem, ale chodzilo mi o to, ze akurat ja sie spotkalem z informacjami typu: po rozwazeniu zgloszenia odpowiedz przyslemy i kwote xxx trzeba bedzie przelac na konto....

Dokladnie sobie nie przypomne. Mozliwe, ze akurat zle trafilem, ale wystarcza dwie takie oferty i ja rezygnuje, bo nie mam czasu na szukanie miejsca, ktore mi zarejestruje domene od reki.

Taka sama sytuacje mialem jak szukalem serwera na to forum w Polsce. Masa formularzy i brak mozliwosci zalatwienia tego w 5 minut. Fakt, ze nie szukalem wszedzie, bo napewno sa miejsca, w ktorych da sie to zrobic od razu, ale to gdzie szukalem bylo uzaleznione od oferty.

W koncu znalazlem serwer we Francji, tak posrodku, zeby i z Polski i ode mnie mozna bylo sie dobrze polaczyc. :)

To jednak nie jest juz uzaleznione od NASK'u, tylko od rzeczywistosci...

Dokladnie sobie nie przypomne. Mozliwe, ze akurat zle trafilem, ale wystarcza dwie takie oferty i ja rezygnuje, bo nie mam czasu na szukanie miejsca, ktore mi zarejestruje domene od reki.

Taka sama sytuacje mialem jak szukalem serwera na to forum w Polsce. Masa formularzy i brak mozliwosci zalatwienia tego w 5 minut. Fakt, ze nie szukalem wszedzie, bo napewno sa miejsca, w ktorych da sie to zrobic od razu, ale to gdzie szukalem bylo uzaleznione od oferty.

-> https://top100.pl/

To dobry adres na przyszłość.

Szy.

To dobry adres na przyszłość.

Chociaż...

5 Expro www 4450 4465 1.87% +3 -9 +8

- mało fachowo mi się kojarzą.

7 Spider-Ogicom www 4295 4303 1.81% -2 -4 +552

- ci też.

9 interia.pl www 3485 3532 1.47% +10 +165 +1885

- tu dramat z abuse.

10 BELLATRIX www 3227 3307 1.36% -5 +10 +146

- maks spamerów

12 Beep.pl www 3028 3050 1.27% +4 +100 +2337

- jak wyżej.

13 SISCO www 3021 3021 1.27% +5 -11 +627

- tu ostatnio lepiej, dzięki ludziom od 'tech' spraw

14 az.pl www 2595 3060 1.09% +3 +205 +1547

- spamerzy

itd.

EOT :)

Szy.

panowie schodzimy z tematu

Nie schodzimy z tematu. To tak jak czytasz książkę i zobaczysz tytuł Morderstwo pana Stasia. Powiedzmy, że na pierwszej kartce go mordują i jak wynika z tytułu to koniec. Zostało pokazane jak został zamordowany i można skończyć książkę. W rzeczywistości jest inaczej i jeszcze są poruszane takie aspekty jak kto stał za zleceniem zabicia pana Stasia, dlaczego akurat Stasiu zginął, jak zachowa się rodzina pana Stasia o ile ma dziadka. Tak samo tutaj. Temat się rozwija i jest dalej dopowiadany. Co innego jakby ktoś teraz się zapytał: "Witam fszyskih - Gdzie mogę sprawdzić pejdź rank"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności