Skocz do zawartości

Ukrywanie IP - jak dodawać wpisy/komentarze do blogów jako różni użytkownicy

Robertta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Z jakich narzędzi korzystacie żeby dodawać wpisy do blogów jako różni użytkownicy. Mam 10 blogów zapleczowych i dodaje treści na te blogi z jednego komputera. Google się połapie (jeśli już się nie połapało) że to są blogi jednej osoby. Jak można to załatwić żeby ukryć IP może jakieś inne pomysły.

To samo dotyczy komentarzy do artykułów - chciałbym je komentować ale żeby każdy był pisany niby z innego komputera.

Myślisz że dlatego że używam chroma google już wie że to są wszystkie moje strony?

proponuję przeczytać, na co się zgodziłeś przy instalacji Google Chrom...

- Panie doktorze, mam taką wysypkę... czy to mi przejdzie?

- Oczywiście, że przejdzie :) - najpierw na żonę, później dzieci...

dymna.jpg

Przeczytałem właśnie

Warunki korzystania z usługi Google chrome i nie ma tam nic na temat pobierania i wysyłania informacji o przeglądanych stronach przez aplikacje.

Czy możesz mi dokładniej napisać na co się zgodziłem instalując chroma? Oczywiście chodzi o kwestie ujawniania informacji o przeglądanych stronach dla firmy google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności