Skocz do zawartości

Nowy dla stron angielskich

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

katalog nawet nei zaindexowany a ty wymagasz linkow zwrotnych ? :)

1. Z linkami zwrotnymi masz rację. Był błąd. Teraz można bez zwrotnego dodać. Nie było to moim zamiarem.

2. Błędy językowe - no taka literówka - zaraz poprawię. Dzięki za zwrócenie uwagi, choć mojemu angielskiemu niczego raczej nie brakuje.

No i jeszcze jedno, co do zwrotnych linków. Mimo wszystko myślę, że warto w tej chwili. Podlinkuję mocno katalog, za chwilę go zaindeksuje Gogiel-Mogiel i wtedy będziesz miał linka z mocnego katalogu jak ta lala.

Wiadomo, że musi trochę czasu minąć, żeby prawdziwej mocy zyskał. Ale bezwzględnie taki mam zamiar.

Później akceptacja nawet dla zwrotnych nie będzie taka szybka, a jedynie dorzucę płatne: regular i featured.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

No i daj tu linka do katalogu. Proszę czytać regulamin.

1. Strony w j.angielskim muszą być - to po pierwsze.

2. Żadnych śmieci nic nie wartych robionych wyłącznie pod Adsensa, Ebaya itp.

Zgodnie z regulaminem takie strony nie będą akceptowane.

No i daj tu linka do katalogu. Proszę czytać regulamin.

1. Strony w j.angielskim muszą być - to po pierwsze.

.....

Zgodnie z regulaminem takie strony nie będą akceptowane.

A co w przypadku, gdy witryna ma strony w języku i polskim i angielskim. Jak ją traktujecie ? Próbowałem dzisiaj się dodać, z logu widać, że ktoś popatrzył na moją witrynę ale jest nie dodana.

No i jeszcze jedno, co do zwrotnych linków. Mimo wszystko myślę, że warto w tej chwili. Podlinkuję mocno katalog, za chwilę go zaindeksuje Gogiel-Mogiel i wtedy będziesz miał linka z mocnego katalogu jak ta lala.

Pierwszy link follow jest 3 kroki od hp, mocne linki będą kiedy domena łapie PR7 (albo co najmniej PR6).

To trzeba troche poczekać ... B)

A co w przypadku, gdy witryna ma strony w języku i polskim i angielskim. Jak ją traktujecie ? Próbowałem dzisiaj się dodać, z logu widać, że ktoś popatrzył na moją witrynę ale jest nie dodana.

I też wyraźnie o tym regulamin mówi:

In case of multilingual websites, the submitted url must point to the English version.

Pierwszy link follow jest 3 kroki od hp, mocne linki będą kiedy domena łapie PR7 (albo co najmniej PR6).

To trzeba troche poczekać ... :)

...hp... jakbyś tak jaśniej mógł?

Myślę, że 5 też już jest b.przyzwoite. Tych z 6 i 7 tak wiele wcale nie ma, a i żeby się do nich dodać, to sporą kasę trzeba szykować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności