Skocz do zawartości

Pingwin 3

Listopad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to super ze sie zaczelo bo tez o tym przed chwila pisalem nt. oficjalnego komunikatu sprzed 2 dni, ktorego nikt na PIO nie podchwycil.. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/200922-penguin-update-w-nadchodzacym-tygodniu/

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

W dniu 4.10.2014 o 07:14, Listopad napisał(a):

Nie ma jeszcze takiego tematu na PIO! Niedopuszczalne, zatem zakładam przyszłą ścianę płaczu.

Co do Pingwina, to na kilku domenach zauważyłem powroty fraz z miejsc 50+ do TOP10 - odpuszczają filtry? Oznacza to, że za chwilę Pingwin cofnie je w kosmos.

Czyli na allegro powinny się już pojawić oferty:

1. sprzedam domene pingwin3-0.pl
  2. sprzedam pakiet pozycjonujacy ochrona przed pingwinem 3.0
  3. wyciagne z filtra po pingwinie 3

tak mi przynajmniej szklana kula mowi :)))))

pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

W dniu 4.10.2014 o 07:50, ar4 napisał(a):

Czyżby znowu forum miało przypływ oglądalności? Niech wychodzi a nie trzyma w niepewności :)

Oglądalność jest cały czas, tylko gimbusy teraz w szkole i nie ma kto pisać ;-)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...

W dniu 4.10.2014 o 07:14, Listopad napisał(a):

Nie ma jeszcze takiego tematu na PIO! Niedopuszczalne, zatem zakładam przyszłą ścianę płaczu.

Co do Pingwina, to na kilku domenach zauważyłem powroty fraz z miejsc 50+ do TOP10 - odpuszczają filtry? Oznacza to, że za chwilę Pingwin cofnie je w kosmos.

pisałem już o tym wczoraj w temacie "Pandy", jedno g...o, więc uznałem że szkoda nowy temat na to zakładać...

W dniu 4.10.2014 o 07:25, agtile napisał(a):

No to super ze sie zaczelo

Myślę, że po zakończeniu update-u nie dla każdego będzie tak super.

W dniu 5.10.2014 o 12:24, pozycjonowanie napisał(a):

Na pewno dla lamusów - to na bank!!! a dla tych co nie pierwszy rok przeżyli wszystkie zwierzaki od wójka G to kolejna popierdółka z której będą się śmaić :)

Rozumiem, że do lamusów nie należysz, masz proziom expert, cerytfikat CEC i Ciebie wszystkie apdejty omijają szerokim łukiem.

W dniu 5.10.2014 o 12:53, ~larry napisał(a):

masz proziom expert, cerytfikat CEC

Nie mam ale przez lata siedzę w tym szambie i żaden pindwin czy badziewna panda nie zalazła mi za skórę....

W dniu 5.10.2014 o 13:09, lixe napisał(a):

pewnie zna osobiście wÓjka:)

na kilku "zlotach" byłem więc wiem co z czym się je...

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

W dniu 5.10.2014 o 15:32, Orlik napisał(a):

To forum to jednak dno. :) Proponuję zamknąć temat do czasu, aż coś będzie się dziać.

To nie czytaj... idż na forumowisko pl tam jest dobry poziom dla Ciebie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności