Orlik Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Rację masz. Lepsze forumowisko, niż czytanie postów takich jak w tym temacie. Jeśli szukasz taniego kuriera to polecam ofertę tanich przesyłek kurierskich tej firmy. Bardzo konkurencyjne ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 No to możecie zaczynać, update właśnie leci, wyniki wstępnie odblokowane Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Tak, odblokowali kolanko w kiblu i wszystko leci w otchłań googlowej kanalizacji. edit: wiem zartuję bo pewnie tak większość skończy Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Powaga, w USA mocne ruchy, wszystko do góry nogami. Czy na lepsze, czy na gorsze ? To sie okaze - to potrwa conajmniej tydzień czasu. Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbit Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 W bingu też grasuje pingwin https://www.bing.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioen Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 W bingu też grasuje pingwin https://www.bing.com Odstraszają pozycjonerów ? U mnie jak na razie na minus. Choć wahania, które staram się systematycznie obserwować mam odkąd panda wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek55555 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mi urosło haha a komu opadło? Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 W bingu też grasuje pingwin https://www.bing.com To nie może być przypadek. Jedni z drugich się nabijają, france jedne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Nic nie ma jeszcze po co zamet robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Na PL cisza ale co.uk i com od wczoraj się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja również w PL nic nie wiedzę, a za gramanicą... nie wiem, bo nie mam dużo stron Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqriusz182 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No ja wiedzę spore zmiany i na + i na -. Spore przetasowania na trudne frazy wcześniej "zamrożone". Ciekawe czy to finał na teraz czy dalej cos będzie Randki Ogłoszenia Lokalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek2 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Dokładnie. Trwa update, odmroziło wyniki, sporo zmian pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 NO teraz z tego co ja widzę, to coraz częściej pojawiają się śmieci z oxl czy gumtree. Chyba kolejny syf w serpach, który mocniej przetasuje serpy... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Do kolekcji dokładam ikea.pl Powiem tak - u mnie jak na razie ok 2-3% na minus i 1% na plus. Od ponad 2 miesięcy nie korzystam z google, szukam w Bingu. Z okazji update posprawdzałem ręcznie kilka fraz i jak widzę google przebiło już DNO Jak można nazywać to jeszcze wyszukiwarką, korzystać z tego i jeszcze mówić, że jest dobre ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.