kuba1110001 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Na nie które frazy puszcza, jedna z 50 na 33 więc będzie się działo Matt Cuts będzie się nam śmiał znów w twarz, bo update jeśli jest to na pewno zamiesza bardzo. A jak jak myślicie czy to jest oficjalna strona ? https://www.mattcutts.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 @up Strona wygląda jak śmietnik a ma PR5 adres to mattcutts.com to nie jego stronka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Hmm co to za pokemoniada ? tu jest mowa o pingwinie 3 czy o du**e maryni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Hmm co to za pokemoniada ? tu jest mowa o pingwinie 3 czy o du**e maryni? przecież masz dział 'pogaduszki' :-D Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conradd Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nikt nie pisze o zmianach? Gołym okiem google jeszcze bardziej promuje większe brandy. Opineo, ceneo, allegro, sfd, kfd z tego co zaobserwowałem w swojej branży wiodą prym. Po tej aktualce która ma już miejsce jeszcze bardziej wypierdzieliło ich do góry, a moje mneijsze stronki o kilka pozycji w dół za te wielkie brandy. A była mowa o tym, że webmasterom z mniejszymi stronami będzie łatwiej. Czyżby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
backpacker Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 @up Bo to jeszcze nie jest pingwin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 A była mowa o tym, że webmasterom z mniejszymi stronami będzie łatwiej. Czyżby? A gdzie to przeczytałeś? Ja się doczytałem tylko kwestii o "ułatwieniach" dla webmasterów ale bez podania rodzaju stron (większych czy mniejszych) jeżeli jest gdzieś takie info to oczywiście zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dokładnie. Jeszcze go nie wypuścili. Myślę że zmiany zobaczymy w sobotę rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek2 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Wczoraj zamieszało porządnie więc co to jeśli nie pingwin? Panda była 2 tygodnie temu. Pewnie za parę dni ogłoszą że wprowadzenie Pingwina 3 zakończyło się sukcesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Wczoraj zamieszało porządnie więc co to jeśli nie pingwin? Panda była 2 tygodnie temu. Pewnie za parę dni ogłoszą że wprowadzenie Pingwina 3 zakończyło się sukcesem. Ciekawe w jakich branżach to widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konfidonfi Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Mam takie same odczucia (że było), zresztą ostatnie update'y też nie przebiegały na zasadzie „dziś w USA, a za tydzień u nas”; były prawie jednoczesne, a jeśli już z jakimś poślizgiem, to niedużym. Wszyscy czekali na armagedon w PL., a potem się okazywało, że już po wszystkim. Poza tym - jeśli chodzi o zeszłoroczny październik i update Pingwina - to gdyby nie forum, to nawet bym nie zauważył, że weszła aktualizacja; Zaznaczam, że to co napisałem powyżej dotyczy mojego małego poletka – a jestem małym żuczkiem, żaden tam ze mnie Total Commander, co to „monitoruje” 100 tys. fraz i ma prawo wygłaszać prawdy ostateczne w ważnych tematach pozdrawiam ps. ale z drugiej strony to ma być przejście z 2.* na 3.* więc może wszystko dopiero przed nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek2 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 W różnych branżach - monitorowanych kilkaset fraz. Zobacz sobie SERP Quake na blogu performancemedia, to raczej nie było zwykłe wahnięcie. Mam takie same odczucia (że było), zresztą ostatnie update'y też nie przebiegały na zasadzie „dziś w USA, a za tydzień u nas”; były prawie jednoczesne, a jeśli już z jakimś poślizgiem, to niedużym. Wszyscy czekali na armagedon w PL., a potem się okazywało, że już po wszystkim. Poza tym - jeśli chodzi o zeszłoroczny październik i update Pingwina - to gdyby nie forum, to nawet bym nie zauważył, że weszła aktualizacja; No dokładnie, w zeszłym roku było tak samo, nie było jakiegoś wielkiego armagedonu i podobnie teraz. Pingwin 3 to przepisane na nowo Pingwiny 1 i 2 które składają się z algorytmów z których część na pewno pracuje cały czas. Jeśli przesadzisz z linkami to wylatujesz i nie musisz czekać na kolejną aktualizację Pingwina żeby do tego doszło. W czym jeszcze mieliby przykręcić śrubę? Jedyne co mi przychodzi do głowy to całkowite wyeliminowanie znaczenia anchorów. Pytanie tylko po co? Wszyscy nawalaliby tylko linkami z adresami i byłoby tylko prościej pozycjonować a na to raczej się nie zanosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 PiO to chyba jedyne forum, gdzie zawsze użytkownicy widzą aktualizacje przed ich wypuszczeniem. Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conradd Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 chyba rzeczywiście to jeszcze nie pingwin. google sie przyznalo ze jeszcze wprowadza pande 4.1 wiec to pewnie to. niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanda Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Algoroo na zielono: https://algoroo.com/ Myślę, że to trochę za mało jak na Pingwina i to tak szumnie okrzykniętego aktualizacją roku. Pozdrawiam, Vandaogolne-tematy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.