Skocz do zawartości

Pingwin 3

Listopad

Rekomendowane odpowiedzi

vanda ale to jeszcze za wcześnie, zobaczysz za pare dni dopiero jak wszystko zacznie się na czerwono.

Jeszcze nie wprowadzili update i sami nie wiedzą kiedy to nastąpi, więc tylko czekać a najlepiej mieć już to w dup..., bo szkoda zdrowia poprostu.

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie widzisz pingwina bo go jeszcze w PL nie ma, a co do tego czy są lepsze czy gorsze wyniki w bingu co z tego jak w Polsce nikt o bingu nie wie, zapytajcie 10 losowych osób nie związanych z seo co to bing jak jedna będzie wiedziała to będzie dobrze. W Polsce każdy używa google i nikt tego nie zmieni.

użytkownicy Windows phone dobrze wiedzą.

@bluro a jest ich ile % ?? obstawiam, że nie więcej jak 10% użytkowników smartfonów, więc nadal statystycznie będzie to co dziesiąty respondent..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Algoroo na zielono: https://algoroo.com/

Myślę, że to trochę za mało jak na Pingwina i to tak szumnie okrzykniętego aktualizacją roku.

bo to żadna aktualizacja, ale jak zwykle chodzi o powywalanie różnych stron żeby wymusić użycie AdWordsa. Takie to "super updaty" ;) tak było, jest i będzie, bo liczy się $ :) a buły i fryty jakoś tanieć nie chcą to trzeba skądś kasiorkę brać ;)

@bluro a jest ich ile % ?? obstawiam, że nie więcej jak 10% użytkowników smartfonów, więc nadal statystycznie będzie to co dziesiąty respondent..

owszem zgadzam sie jednak nowy windows też będzie nastawiony na binga.
Jeśli ludzie zobaczą ze ta wyszukiwarka jest dobra i przyjemna dla oka ( a taka jest) to częściej będą kozystać.
Jeśli zauważą ,że wyniki spełniają ich oczekiwania a nie chodzi o sprzedaż to będą wracali.
Tak jest z każdym produktem a bing jest oczywiscie też produktem :)

nie wiem czy to pingwin, czy to panda, ale coś mieli i mieli i nie chce skończyć. Wczoraj 2 moich stron spadły o kilka do kilkunastu do kilkudziesięciu pozycji (w zależności od podstrony), dzisiaj rano wróciły na swoje miejsca, a teraz znowu je wywaliło, czyli powtórzyła się sytuacja z wczoraj

A ja widzę że zyskują nie tylko strony w adwordsach ale także rosną te które mają bardzo duży współczynnik powracających userów oraz wejść bezpośrednich. Stronki które pozyskują ruch tylko poprzez wyszukiwania lecą coraz dalej. Może to złudzenie ale takie coś zaobserwowałem (co prawda nie na wszystkie kategorie/dziedziny)

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności