waldek2 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja obstawiam że Pingwin był na początku tygodnia. Wiele osób w to nie wierzy, ale jeśli w weekend się nic nie wydarzy to okaże się chyba że tak jest skoro mieli go wypuścić w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ja bym dosłownie nie wierzył w terminowość zapowiedzi... Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To koniec? https://blog.performancemedia.pl/serp-quake BTW: pingwin 4 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluro Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 BTW: pingwin 4 aż podskoczyłem z krzesła udało sie Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 A w UK/US ktoś może potwierdzić jakiegoś nielota? Mozcast pokazuje podobnie jak serp quake. Wg mnie cisza brzed burzą O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nawet na tym forum przewinął się news, że pingwina nie było.. z taką umiejętnością szukania daleko nie zajedziecie w branży.. https://lukaszt.pl/john-mueller-obalil-dzis-kilka-mitow-seo/ na samym końcu Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 ale dzisiaj cisza w serpach, ciekawe czy to cisza przed burzą czy już po pingwinie Nie wiem czy taka cisza, ja tam widze że coś się dzieje SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie wiem czy taka cisza, ja tam widze że coś się dzieje u mnie też spore ruchy w SERPach... ale zauważyliście? kiedyś była kolejka gadających o tym, jak im PR wzrósł, a teraz to prawdziwi myśliwi: przyczajają się to na pandę, to na pingwina, to gołębia, to na kolibra... ...prawdziwi łowczy PS. Kiedy update PR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 póki co ja widzę, że raz pół dnia działa jakby jedna wersja, a potem wraca do starych wyników i tak co 2 dni Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielu Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Testują i jeszcze poprawiają pingwin będzie na tygodniach. SEO is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listopad Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 a skąd wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 bo zima idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ta jasne i to mroźna wypuszczą tym razem pingwina królewskiego ! Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Zapowiadali pingwina pod koniec tamtego tygodnia, potem się wycofali. Pewnie testy wypadły fatalnie i nie puścili. Ciekawe czy generalnie odpuszczą, czy jeszcze podłubią i dopiero wypuszczą. Obawiam się tego drugiego Ma ktoś jakieś przemyślenia? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Czas pokaże... szykują armagedon Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.