Skocz do zawartości

Penguin update w nadchodzacym tygodniu?

agtile

Rekomendowane odpowiedzi

Zanotowałem wzmożoną ilość propozycji pozycjonowania na poczcie firmowej (tylko kto skorzysta z firmy pozycjonującej, która rozsyła SPAM). Lecą teksty typu "Twoja strona spadła drastycznie w wynikach Google lub nie jest w pierwszej 10?". Firmy pozycjonujące też zarobią na pingwinie także nie ma co narzekać.

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak zwykle pierdzielą głupoty. Jakim cudem facet gada jednego wieczora, że koniec a rano okazuje się, że to będzie trwać i trwać. To skąd on się urwał? Zielonego pojęcia o tym nie ma?

I następna bzdura: 1% lub mniej zapytań w języku angielskim. To skąd te paniki na forach? Skąd tyle płaczów i lamentów?

Ludzi za idiotów mają, którym każde g...o idzie wcisnąć, doskonale się przy tym bawią, tym bardziej że akcje ciągle w górę ;)

Staram się czytać źródło, a nie gościa co 5 godzin zmienia zdanie. Na G+ pisze to, na blogu to, a jeszcze gdzies mówi o czymś.

Mowa była o tym, że nowe algo ruszyło. Na wypowiedziach googlersów wnioskuję, że przerobili wersję 2.0 na 3.0, która działa w trybie online. Jak wczesniej robli refresh co pół roku to teraz pjadą na zywca. Zaem uderzenie było bo odczuło je wiele osób, a teraz będą mielili online.

O_o

Informacje, które wypisujesz są z sufitu :)

Z 600 domen i 4 cyfrowej liczby fraz które monitoruje. Czy na prawdę myślisz, że ja czytam tych wszystkich "seoprofesorów"? Myślisz, że mam czas na spuszczanie się przy newsach kiedy i o której godzinie przyjdzie pingwin albo nietoperz? Ja tylko tutaj zaglądam żeby się trochę pośmiać czasami :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

dobra dobra :) , ok moze zacznijmy merytorycznie dyskunt ować , czy macie spadki na piramidach, ? widziałem kilka wzrostów na tabelach (&*& <li> i takich tam ;) , podobno są wzrosty na whs , tylko co to jest whs ? podobno sa wzrosty na linkach yeti nie na linkach seo, czyli co linkujemy klientów na x*xx , lub na frazy które nie koniecznie sobie byśmy życzyli ? :) pojazdy , zdywersyfikowane przekleństwa ;P

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

@backpacker

I pisane było między innymi to, że teraz stronki od razu będą łapane "za spam". Daje mi to do zrozumienia, że może i nowych czynników nie zastosowali, ale puszczając zwierzyne w trybie live ciezko nie nazwać go 3.0. Być może i dorzucą teraz nowe czynniki, ale najpierw byc może po monitorują sobie to i owo.

O_o

Ja?? Nigdy :D

50/50 póki co

Sąsiedztwo mi poprzestawiało na górze i dole. Jedni wylecieli w kosmos inni z niego przylecieli.

Tam gdzie spadków nie ma to głównie profile linków nastawione na pozyskiwanie ruchu, z domen gdzie ten ruch jest. Tam gdzie linki ze stron, które obstawiam nie mają ruchu żadnego - pofiltrowane, marne itp,raczej wylotki.

Gdzie mało linków to jakoś stoi winc moze potrzeba jakiejs granicy blyndu.

Generalnie pykam na pokersarsach w pokera i w doopie mam :D

O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności