Skocz do zawartości

Penguin update w nadchodzacym tygodniu?

agtile

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Masz inne zdanie, to napisz jakie i dlaczego a nie kontestuj każdej wypowiedzi.

Skończył się 2 dni temu, już nic więcej nie będzie trwało.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

https://www.seroundtable.com/google-dmca-piracy-algorithm-updated-19318.html

DMCA update wlasnie leci w polsce - chomikuj, peb , jakies inne warezowe fora wyleciały w niebyt.

Site-u nie ruszył na tych stronach ale nie wyświetla już ich na jakieś ogólne frazy np nazwy utworów.

Jednak jak się wpisze fraze + chomikuj, to wyszukuje jak dawniej.

bo połowa nie ma pojęcia "co Ty robisz"

"Kozaczy" jak zwykle, to widać. :)

Faktem jednak jest, że aktualizacja lub cokolwiek to było już się zakończyło.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To ja poproszę o teraz o ponowne zmrożenie wyników - kto tam miał numer do tego Matta ? :D

...albo nie bo intruder się wkoorwi :D

Mi tam zamrożenie pasowało na tych frazach, gdzie miałem top1, po odmrożeniu pospadało o kilka oczek i znowu trzeba linować :) Ale teraz już oficialnie ode mnie - zamrożenia na większości fraz już nie ma - tak samo było rok temu. Teraz dobra okazja, żeby wbijać strony zanim dopadnie je kwietniowy update ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Też nie zawsze - metoda generowania dużej ilości podstron w celu zgarniania dużego ruchu z niszówek znana jest od lat. Takie strony są zazwyczaj karane lub nawet banowane, jeśli podstrony są generowane sztucznie i nie mają żadej wartości merytorycznej ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności