Skocz do zawartości

Penguin update w nadchodzacym tygodniu?

agtile

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też zauważyłem spadek na 301, co dziwne kilka dni wcześniej dostałem meila że domena przekierowywana narusza zasady reklamowe adwords, a od 3 lat na tej domenie nie miałem wykupionego adwordsa. Chyba trochę się gubią w dzialaniach....

ja dostalem maila jakiś tydzień temu, ze właśnie wyczerpały się środki i reklamy w adwords się nie wyświetlają, tyle, ze konto mialo saldo 0,00 od jakiegoś roku :))))))

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Wydaje mi się, że to się zmieni jeszcze na przestrzeni kilku dni, bo wyniki są kiepskie, szczególnie w finansach wypłynęły totalne śmieci z tego co widzę.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Te spadki to nie filtry, a ja pamiętam, że już kilka takich akcji było i po paru dniach wracało na swoje miejsca. Akurat sam w finasach stawiam dużo śmieci i niektóre spadły, niektóre poszły do góry, więc to nie tak, że wyniki mi się nie podobają, bo w finansach bilansując spadki i wzrosty jestem na plus. Sprawdźcie frazy typy darmowe chwilówki i co za strony tam siedzą, chociaż już widze, że wyniki są trochę inne niż rano, inne w sensie normalniejsze.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

wyniki są trochę inne niż rano, inne w sensie normalniejsze.

po wczorajszych przetasowaniach wszystko wróciło praktycznie do normy, poza może tym, że na długi ogon na top 1-2 powskakiwały strony główne zamiast podstron, a na niektórych trudnych frazach są podstrony zamiast głównych, poza tym bz. Chyba, że pingwin jesczze nie nadszedł :D

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

I scenariusz taki sam...

była Panda, to kolejka do audytów...

był prawdopodobnie Pingwin to kolejka do czyszczenia profilu rynku...

Czyli mądry polak po szkodzie :)

Wnioski proste:
- poleciały spamy
- lekko spadły 301 na śmieciowych linkach
- zyskały 301 na dobrych linkach
- nie ilość a jakość :)
- czym bardziej anchor gra z tekstem na stronie tym lepiej :)

A ja mam odczucia komiczne. Pospadały mi tylko i wyłącznie te www, które miały zrobione podstrony zoptymalizowane pod 3-4 słowa kluczowe. Miały sporą ilość tekstu, obrazki z altami itd. przeoptymaliozwane być może. W topy wpadły z łatwością, z 2 miesiące temu. Linków prawie nie było, kilka z for, z komentarzy na blogach.

Czyli podsumowując poleciało to co było zrobione porządnie.

Jam jest Zbygniew.

No to może pingwina jeszcze nie było ;-)

Czas spadków się zgadza, Panda wypromowała mi dobrą treść, a Pingwin może ukarał za brak linków :D Bo 3/4 fraz na tych stronach, które miały linki, dalej są w topach. Trzeba podlinkować i tyle ;-)

Jam jest Zbygniew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności