Skocz do zawartości

Penguin update w nadchodzacym tygodniu?

agtile

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak się składa, że mam wejścia w google warszwa, kraków i w całym onecie czyli rasp. :D

Kurde, muszę poszukać. Też gdzieś miałem paszport Polsatu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Kurde, muszę poszukać. Też gdzieś miałem paszport Polsatu.

chyba pomyliłeś stacje.

Pozycjonowanie i SEO polega na analitycznym myśleniu.

Ty mylisz fakty. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

My tu gadu gadu a pajace z google nerwowo siedzą przed monitorem oglądając NASDAQ. Miało być fajnie, miał byc strzał a tu : https://stooq.pl/q/?s=googl.us ledwo ledwo :D

Albo się jeszcze nie obudzili, albo jeszcze nie widzeli, że im strony wyje**ło albo po prostu olali i nie chcą kupować. No i ja się pytam jak teraz żyć ? :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Pozycjonowanie i SEO polega na analitycznym myśleniu.

Moje analityczne myślenie podpowiada mi, że nie ma sensu z Tobą dyskutować. W to co wypisujesz to chyba tylko sam wierzysz, ale tutaj jednak ludzie mają trochę wyższe IQ od tych z "onetu".

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

te wszystkie SEO blogi są o kant doopy potłuc

dokładnie blogi SEO nie służą do dzielenia się wiedzą, to raczej taki legalizowany marketing szeptany lub platforma dla wprowadzenie konkurencji w ślepy zaułek okrężna drogą.

Jedynym który dzielił się wiedzą bezinteresownie i pozwalał osiągnąć sukces był Pan Krzyworączka.

....:D

"Donna mamma es ch*joczita."

- Tytus Bomba

a na razie za mało faktów...

Hmm, ja tam już mam rozpracowane co było i po co. Więc panowie do roboty ;) Ostatnio widziałem jak ktoś po 2 latach dostał oświecenia w którymś temacie...

Przy okazji muszę zmartwić panów w białych, szarych czy kolorowych kapeluszach. Nie ma już czegoś takiego jak "legalne metody" pozycjonowania ;)

Fakty są takie, że w serpach potężnie coś jebło i nie dało się tego nie zauważyć. Mówienie, że nic się nie stało to lekka kpina. Zamiast zająć się w wątku gromadzeniem info o tym co było przyczyną, to kłócicie się czy to panda, pingwin czy przygotowanie do algorytmu. Jebło i pewnie wiekszość wyników zostanie w obecnej formie. Pewnie będą małe fluktuacje na pojedynczych domenach i tyle.

Zanim zaczniecie pisać, że temu w górę, a temu w dół to dodajcie info:

- jak konkurencyjne frazy

- na ilu stronach przeprowadzono analizy

- czym linkowane - konkretne cmsy, itp

- jak szybko linkowane

- czy głównie anchory czy mieszanki

- czy serwis faktycznie był wyróżniający się pośród pozostałych czy jakiś shit

- optymalizacja pod uzytkownika czy pozycjonowanie

- ilość odrzuceń strony, czas spędzony na stronie, itp

- czy stale aktualizowany

- czy serwis to tylko jakieś artykuły, czy może pdfy, filmy, tabele, wykresy

- czy były działania w społecznościówkach

Weźcie sobie do serca i faktycznie zbierzcie podobne informacje bo być może wtedy uda się znaleźć punkty wspólne. Ograniczenie się do tego czy linkowane z katalogów czy nie to wg mnie hooja warta informacja - bez obrazy

:D

O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności