Skocz do zawartości

Czy filtr algorytmiczny idzie zawsze zdjąć?

dervill

Rekomendowane odpowiedzi

@Blake, tutaj właśnie wychodzi Twój cały poziom wiedzy w zakresie filtrów i bynajmniej nie oznacza to że nigdy nie doświadczyłeś algo filtru tylko że jak zafiltrujesz stronę to uciekasz gdzie pieprz rośnie a Twój klient zostaje z algo filtrem na domenie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak zafiltrujesz stronę to uciekasz gdzie pieprz rośnie a Twój klient

:D

Tutaj wychodzi cały Twój poziom wiedzy na temat filtrów i klientów.

PS. Jeżeli ja łapię filtra to robię około 10 klików, wysyłam RR i za parę dni go nie mam. Dotyczy to domen, które robię od początku i konkurencja nie pomaga.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pogrążaj się dalej.
Nigdy na oczy nie widziałeś algo filtra bo byś wiedział że tam RR nie można wysłać :X

Ps. Twoje posty czyta się fajnie do porannej kawy, można się uśmiać ile wlezie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Nigdy na oczy nie widziałeś algo filtra

Pisałem już, że czegoś takiego nie ma. To, że je oglądasz świadczy tylko o Twojej wiedzy i mocy Twoich linków, o niczym więcej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

PS. Jeżeli ja łapię filtra to robię około 10 klików, wysyłam RR i za parę dni go nie mam. Dotyczy to domen, które robię od początku i konkurencja nie pomaga.

Aa jeszcze takie tematy gdzie konkurencja nie pomaga?

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

Są, tylko to nie są tematy dla gimbów. W tych tematach konkurencja próbuje być po prostu lepsza, bo nic im nie da pomóc jednemu czy drugiemu jak w kolejce stoi 100 kolejnych. Po prostu trzeba być lepszym, bo najzwyczajniej w świecie podkładanie świni kompletnie nic nie daje. Takie zabawy w "depozycjonowanie" preferują specjaliści, którzy mają 2-3 konkurentów i nie potrafią się nad nich wybić linkując ze zbanowanych domen.

Blake, nie do końca się zgodzę z Tobą.

Widzę czasami trudne tematy, robione przez specjalistów i strony są w topach.

Ale dlaczego w baclinkach jest sporo śmieci? Czyżby Ci specjaliści sami to dodawali? W jakim niby celu?

I to skoki nagłe, w ciągu kilku dni duże przyrosty a później znów spokój.

Jak dla mnie to od razu jasne, że ktoś czymś przyłożył.

Ale dlaczego w baclinkach jest sporo śmieci?

To tylko śmieci wg Ciebie, jeżeli jest strona w topach to chyba tak ma być nie?

W jakim niby celu?

W celu takim jak powyżej :) Czy Ty myślisz, że ja dodaje po 3 linki dziennie?

Jak dla mnie to od razu jasne, że ktoś czymś przyłożył.

Bez przyłożenia w tych tematach możesz jedynie na mrozy narzekać.

Zwalanie winy na konkurencję jest śmieszne. Chyba, że mówimy o gimbusowych branżach. Przyczyny należy szukać w płytkiej wiedzy "specjalistów ".

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ale dlaczego w baclinkach jest sporo śmieci?

Kilka procent linkow jest często dawane celowo jako śmiecie, właśnie po to żeby ich było widać w ahrefs/majestic.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

kenaj - nie rozumiesz jednej rzeczy. Google NIGDY NIE KARAŁO za linki.

To, ze tak piszą - no, coś musza pisać ;)

Ale w rzeczywistości czynnik który jest brany pod uwagę przy rozdawaniu kar jest zdecydowanie bardziej skomplikowany niż linki. W wielu tematach na pio "przewija" się taka informacja ale widzę ludzie wolą to pomijać, bo po co analizować(myśleć) skoro można uwierzyć na słowo ? :D

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

a później płacz, że Google ukarało za niewielki procent linków ;-)

Płaczą tylko Ci, którzy bezkrytycznie podchodzą do informacji, zawierzają Google we wszystko co powie. Szkodzą rynkowi na własne życzenie (DT).

Pozostali robią po prostu dobre seo :D

Płaczą tylko Ci, którzy bezkrytycznie podchodzą do informacji, zawierzają Google we wszystko co powie

Więc jeżeli Google pisze, że są działania ręczne i strona spadła o kilkadziesiąt pozycji co od razu widać to mam w to nie wierzyć?

Zrzekam się części linków i strona wraca na pozycje, w to też ma n ie wierzyć?

kenaj - podejdź do sprawy całościowo, nie patrz na filtry tylko ze swojego miejsca. Cz jakbyś dostał karę za 'za dużo treści', usuwasz jej trochę i by zdjęto karę, co byś pomyślał o google ? że jest nie fair ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności