Skocz do zawartości

Czy filtr algorytmiczny idzie zawsze zdjąć?

dervill

Rekomendowane odpowiedzi

"Technika bazarnika", leci kontrola to zwijasz toboły :jezyk1:

Może nie do końca trzeba nawet stronę wyłączyć ;) Ale już planuje jakieś testy w tym kierunku porobić w kwietniu przed kolejnym czyszczeniem serpów.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeszcze przed poprzednim update klient miał stronę, która byłą pierwsza w kolejce do wylotki i należało jej się. Klient miał jakieś problemy z domeną i strona leżała tydzień czasu, akurat przyszedł update i strona wróciła online jakieś 3 dni po update - nie ruszona. Mimo wszystko nie sądzę, żeby to był sposób - nie testowałem ale myślę, że to mógł być przypadek. Do liczenia linków i kojarzenia z disavow nie trzeba działającej domeny docelowej.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

W/g tego co mówisz to jakiekolwiek publiczne źródło linków będzie spalone i bezwartościowe/wartościowe do czasu.

W większości, ale nie wszystkie. Jeżeli to pozyskiwania linków wykorzystujesz publiczne oprogramowanie to może. Masz jednak alternatywę użycia prywatnych narzędzi.

Ja piernicze ale (bez urazy) niektórym już "google rozum odbiera" :D . Tekst o "wyłączaniu" strony na czas wprowadzania modyfikacji algo to miszczostfo :D .

Dane są zbierane "over time" panie i panowie a nie tylko w trakcie/przed updatami ;) . Update to nic innego jak modyfikacja parametrów w oparciu o wcześniej zebrane dane ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności