Skocz do zawartości

Zmienny DIV, a reklama adsense

S3ntin3l

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Mam do Was pytanie. Przykładowo posiadam na swojej stronie taki fragment kodu

<div style="height: 200px;">TREŚĆ</div>

<a href="#">Link</a>

<div>reklama google</div>

i z wykorzystaniem jQuery/ajax po kliknięciu na "link" , div o wysokości 200px zmienia zawartość i płynnie powiększa się do ok. 500px bez odświeżenia strony. Adekwatnie do tej operacji, reklama Google zacznie przemieszczać się w dół. Wydaje mi się, że takie umiejscowienie reklamy jest dozwolone, ale na wszelki wypadek chciałem się zapytać Was, co wy sądzicie o takim rozwiązaniu - czy jest to zgodne z wytycznymi adsense ?

Pozdrawiam!

Ja nie widzę w tym nic złego. To tak jakby powyżej reklamy była jakaś zminimalizowana treść, i pod spodem przycisk "czytaj więcej", a jeszcze niżej reklama. Oczywiście nie wiem co to za link i co kombinujesz, ale to już inna sprawa, i czy znacznik <a> jest naprawdę potrzebny.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności