Skocz do zawartości

Luźne wypowiedzi i... takie tam ;)

nawigator

Rekomendowane odpowiedzi

na stronie głównej optymalizacja.com macie pod "Ostatnie tematy na forum" link kierujacy do forum.optymalizacja.com// jak w niego klikniesz i chcesz wchodzić do poszczególnych for to to // trochę przeszkadza... nie wyświetlają się poszczególne fora

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

na stronie głównej optymalizacja.com macie pod "Ostatnie tematy na forum" link kierujacy do forum.optymalizacja.com// jak w niego klikniesz i chcesz wchodzić do poszczególnych for to to // trochę przeszkadza... nie wyświetlają się poszczególne fora

Juz naprawione i powinno dzialac. Dzieki ;)

Narazie nie mam za bardzo czasu zajac sie glowna witryna a dzieki ksy mam duzo do zrobienia na niej. ;)

wygląda na to poruszyliście tu dość ważny temat dlatego trochę się pożądziłem i założyłem nowy post (https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic212.html), w którym proszę abyście przybliżyli zalety proxy=off natomiast ten post pozostawiam na luźne wypowiedzi ;)

a dzieki ksy mam duzo do zrobienia na niej

Tak, ksy jest wymagający, ale też nie "rzuca ogólnikami" tylko konkretnymi konkretami ;)

Chętnie też przyłożę "coś od siebie" do strony pozycjonowanie.com więc jeśli będę umiał pomóc to pomogę ;)

Ksy jest tak mily, ze zrobil mi layout strony ktory jest super, ale brak mi czasu go zaimplementowac. ;)

Co do wczesniej poruszonego tematu linku do forum z glownej strony to wyglada na to ze znowu sie zrobily //. Bede musial zmienic aplikacje readera, bo ta mi automatycznie przy kazdym odswiezeniu wrzuca //.

Tymczasem zrobilem nowe narzedzie do sprawdzania linkow na https://www.optymalizacja.com/link-popularity.php

Oglosze to tez w sekcji narzedzia.

nowe narzedzie do sprawdzania linkow

oba Twoje narzędzia mi się podobają i to bardzo. Nie czepiam się oczywiście ;) ale gdybyś mógł zrobić tak że po wyświetleniu wyników wprowadzone w formularz dane nie znikały to podobałyby mi się jeszcze bardziej ;)

nowe narzedzie do sprawdzania linkow

oba Twoje narzędzia mi się podobają i to bardzo. Nie czepiam się oczywiście ;) ale gdybyś mógł zrobić tak że po wyświetleniu wyników wprowadzone w formularz dane nie znikały to podobałyby mi się jeszcze bardziej ;)

Juz zrobione na oby dwoch narzedziach. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności