Skocz do zawartości

brandowe subdomeny w ogole niewidoczne

kwaso90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pewien problem.

Umieszczałem do katalogów głowną stronę. (Katalogi mocne, płatne, wysoki PageRank)

W treści w postaci anchorów na nazwe brandową linkowałem na dwie subdomeny.

Te subdomeny egzystują już długą, są zaindeksowane ale na nazwe brandową w ogole ich nie widać w wynikach wyszukiwania google.

Jak patrzyłem na backlinki na stronie backlinkwatch to twierdzi, że nie ma żadnych.

Pozycja w wynikach wyszukiwania wedle strony https://gspot.intensys.pl/ wynosi ,,-''

Nie kumam o co chodzi.

Dodam ze jedna z tych subdomen to tzw market ubezpieczeniowy.

Taki market posiada jeszcze pare innych banków (Zrobiony przez blue finance i dostosowany do wyglądu banku dla którego robią i zarządzają stroną)

Różnica taka ze te inne banki nie maja subdomeny na ten market tylko oddzielna domene.

Ich market zawsze jest widoczny w 1-2 stronach wyszukiwania na brandową nazwę a w przypadku, jeden z nich nie ma żadnych backlinków!

W banku w ktorym pracuje w ogole go nie widać!O co chodzi? Czy aż tak ważne jest o zeby to byla domena a nie subdomena?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności