Skocz do zawartości

302 na domenę

gast

Rekomendowane odpowiedzi

302 nie powinien szkodzić, nie powienien podawać mocy linkowanej domenie, jeśli już szkodzi domenie linkującej, tworząc internalie dupkiata ;p z domeny linkowanej - jak to jest w praktyce to już nei wiem - jeśli natomiast okaże się że domena Twoja ma jakiśzwiązek z tą 302 to już może być róznie :)

Oracuj nad stroną i to olej jak ktoś robi to może mu się znudzi i przestanie

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

wg. mnie troche popadamy w paranoję, filtry srilty , kto stanowi prawo że kod w mojej stronie może szkodzić innej stronie, jesli ktoś stanowi takie prawo to kto mu je nadał ? Można np dopier**ć się do robienia czarnego piaru i zniesławienia, pomawiania etc.. , ale niektóre firmy za to płaca bo jest o nich głośno i wygląda naturalnie bo kto by pomyślał że można zapłacić za złą opinię ...

Jak to mówią link do linka i uzbiera się "google prawdę ci powie"

Podaruj 1% Oli Borwik

przy okazji to unaocznia co jest reklamą a co nei jest reklamą warto sobie postawić więc pytanie w jakim tonie powstają teksty reklamowe , jeśli coś jest katalogiem to służy do promocji ale jeśli byśmy nazwali antyspis stron nie do oglądania to już nie są to linki reklamowe tylko spis stron których nie warto oglądać - śmietnik :D i kto mi powie że jest to wtedy "reklama" reklama dotyczy pozytywnego aspektu jakiejś usługi " zapraszamy, profesjonalizm etc... " a co jeśli napisze złą opinie i podam linka że się na firmie przejechałem jak ktoś z tego forum tutaj to zrobił ? Żaden szanujący się własciciel firmy nie napisze że jego firma jest "ZŁAAA"

Podaruj 1% Oli Borwik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności