Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony pod dwie frazy regionalne

Qbus1509

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy niema co dalej ciągnąc dyskusje to prawdopodobnie była próba marketingu szemranego, jak tylko skasowałem adres sklepu, adres do oferty i nazwę piramidy ( dane o podanie których nikt jego nawet nie prosił) uzytkownik stracił chęci ciągnąc dalej dyskusje i w ogóle nie loguję się na PiO. Taka sytuacja.

uzytkownik stracił chęci ciągnąc dalej dyskusje i w ogóle nie loguję się na PiO.

A bo taki nie gościnny jesteś i się zniechęcił :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@up&up byś Max flaszkę postawił, to by kolega stał się bardziej wylewny ;) gdzie ta nasza staro-słowiańska gościnność się pytam? :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności