Skocz do zawartości

seo-synonimy - korzystał ktoś z ich usług szeptanki?

bluro

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, od jakiegoś czasu jestem zainteresowany postami seo-synonimy. Nie podaje żadnej strony tylko adres e-mail w celu kontaktu. Początkowo wyglądało mi to na wałek ale skoro tyle czasu sie ogłasza nikt go nie kasuje,wiec chyba jest uczciwy.

Pytanie kieruję do użytkowników,którzy korzystali z usług tego pana (lub pani)

Przecież to, że ktoś nie ma strony nie dyskwalifikuje Go jako Zleceniobiorcy.

Zamówić próbną partię --> sprawdzić jakość --> jeśli ok to zlecać dalej. Proste.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

a ja nie lubię spamerów, którzy napier*** maile gdzie popadnie - to super, mega, wypasiony marketingowiec jest jak widać, co to spam listy kupuje i nawala byle było na ilość.. teksty pewnie podobnej jakości.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jedynie z tekstów - kilka miesięcy bardzo dobrej współpracy (: Terminowo, teksty takie jak się umawiamy i niedrogo więc dla mnie rewelacja. Co do szeptanki to nie wiem, ale lepiej się jego zapytać o szczegóły wykonania tej roboty żeby później nie było żalu i płaczu na forum (:

a Ty co kolejny Maciej wróżbita?

a może ktoś, kto w marketingu siedzi dłużej niż tobie wąsy pod nosem rosną?

już po jego spamiarskich mailach można poznać poziom pracy.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up więc masz potrzeby niskich lotów.

EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności