Skocz do zawartości

Która domena lepsza dla firmy?

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

@Literky - zdanie wielokrotnie złożone to nie jest jednak Twoja mocna strona. Nie nadużywaj tego..

EOT.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Literky teoretycznie miałem się nie odzywać :)

W seo niestety "prawie robi różnicę" - i to bardzo dużą różnicę.

Nie było z mojej strony czepialstwa o język a o to, co i jak można zrozumieć w Twojej wypowiedzi ;)

Teraz już wszystko jasne a autor tematu nieco przy okazji dowiedział się, że z seo jak z językiem polskim - mają znaczenie także malusieńkie, czasem niewidoczne, niuanse :)

:piwo:

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jest mnóstwo ważniejszych spraw, którymi warto zająć się przy promowaniu nowej działalności. Z myślnikiem czy bez - obojętnie. Nie ma to większego znaczenia, jeśli nie promujesz w domenie nazwy konkretnej marki.

Wyrazista Agencja Interaktywna | Facebook Wyrazistej

Najlepiej wziąć dwie wersje domeny i jako głównego adresu używać wersji bez myślnika. Większość dwuwyrazowych domen nie ma myślnika i internauci są przyzwyczajeni do pisania nazw razem. Jest kilka wyjątków, kiedy lepiej sprawdza się adres z myślnikiem. Opisaliśmy je na naszym blogu: https://adnews.pl/poradnik-domena-z-myslnikiem-czy-bez/

Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać.

Pierwsza odpowiedz byla najlepsza, wez 2 i zrob 301. A jak mozesz tylko jedna to bez myslnika.

Twojszklarz.pl - szyby na wymiar, lustra na wymiar, szkło kominkowe oraz cała gama szkieł budowlanych ciętych według budżetu i preferencji klienta. Kalkulator szkła online, zamawiaj i odbieraj w swojej miejscowości 0 zł.

In-Vento - usługi w zakresie technologii, maszyn, narzędzi i materiałów dla przemysłu szklarskiego.

wcale nie są to takie groszowe sprawy... jak masz 2 domeny to tak ale jak ci się uzbiwera 20-30 domen to sie zastanowisz czy na pewno wszystkie potrzebujesz

wybieraj więc z głową - chociaż jeśli jest to uzasadnione lepiej kupić wiecej niż tracić userów

Branżowy magazyn menedżerów transport kolejowy, port lotniczy - biznes i logistyka.

Szkolenia e-marketing i reklama internetowa na wszystkich poziomach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności