Skocz do zawartości

Sortowanie produktów presta

swinia

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem z sortowaniem produktów wewnątrz kategorii. Niestety nie działa już od instalacji. Mam wersję 1.6, człowiek, który tworzył mi ten sklep mówi, że jest to błąd presty. Miał ktoś taki przypadek i wie może jak to rozwiązać?

Wygląda na to, że sortowanie produktów działa jak należy. Należałoby zobaczyć z jaką wersją sklepu jest problem i zweryfikować go. Może być, że się gryzie z modułem nakładania filtrów nawigacyjnych, należałoby to przetestować.

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

• 1 miesiąc temu...

Witam,

Chciałbym również podłączyć się pod temat. Mam sklep na systemie Presta Shop 1.6.0.9 pod domeną lemand . pl i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwe sortowanie produktów według własnego uznania, tak aby w kategorii np. sukienki - zaczynały się produkty, które ja sam chce. Np. aby sukienka którą dodałem dwa miesiące temu była cały czas na pierwszej stronie, albo aby nie było produktów tego samego producenta koło siebie.

W programie jest opcja PREFERENCJE>PRODUKTY i mamy 8 kombinacji ale żadna nie pomaga mi w mojej sytuacji.

Prosiłbym o odpowiedź.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności