Skocz do zawartości

Eliminacje Euro

Czesio89ns

Rekomendowane odpowiedzi

Wg. mnie Polacy grali słabo jak zawsze, Niemcy nieźle, ale Szczęsny był lepszy :) fajnie ,że wygrali może podziała tu teraz jakaś psychologia i wiara w siebie, której brakowało reprezentacji.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Magik, ja nie piję.

Ja nie piję jakieś 3 miesiące. Jakaś moda? :D

@up ja tam wierzę w powiedzenie "Kto się czubi, ten się lubi" :)

Tylko Panowie @blake & @Szlaf oszczędźcie nam detali w jaki sposób się "czubicie" :P

Zdradź nam tajemnicę skoro przewidywalne

Więc jednak nam. Gratulować?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Można by dużo pisać o naszej grze, o błędach, ale wczoraj było widać jedno, że nie przespacerowali się przez mecz... i co najważniejsze, wygrali, nieważne jak, ważne że 3 pkt u nas! Gratulacje :piwo:

Swoją drogą w tym roku łoimy Niemców wszędzie, siata, ręczna, nożna i pewnie inne sporty (skoki, lekkoatletyka itd). Jeszcze tylko gospodarkę* musimy złoić i będzie lodzio miodzio :]

* zafantazjowałem? może, ale ilu fantastów było przed wczorajszym meczem? ;)

no dobra zafantazjowałem :P

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Up, up.

Ja nie piję ponieważ nie mam na to czasu. Tylko z obowiązku, czasami. Zresztą nie widzę w tym przyjemności. Żadna moda.

A forum to relaks i odskocznia od codziennych obowiązków. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

no to na najbliższe 40 lat przed każdym meczem z Niemcami, mamy zapewnione powtórki z tego meczu i komentatorów którzy mówią że teraz też sie uda, to prawie jak drugi cud na Wembley i jak 50 raz przed kolejnym meczem z Angolami puszczają bramkę Domarskiego to nie mogę.

Niemcy lubią grać z ułożonymi zespołami, które "trzymają" formację. Zmieniają wtedy się dynamicznie na pozycjach, gubiąc krycie, łamiąc formację przeciwnika i stwarzając sobie sytuacje.

Zafundowaliśmy im podwórkową kopaninę, kilka silnych fizycznych starć i kompletny bałagan w formacjach. To zwycięstwo zrodziło się z chaosu :peace:

Szczęsny, Glik i Piszczek wygrali nam to spotkanie :paker:

...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@up se nie kupię.. co polecasz jak na stronie piszą -- brak opcji, i możliwości zakupu -- teraz po nocach spać nie będę..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Napiszę moje skromne zdanie ( nie znam się na piłce nożnej ale lubię oglądać znaczące mecze), w sporcie liczy się wygrana - więc wygrali z aktualnymi mistrzami świata i tzreba się cieszyć. Można dyskutować czemu Niemcy przegrali, można to tłumaczyć kontuzją podstawowych graczy, lub fartem naszej reprezentacji, zwycięstwem co zrodziło się z chaosu i td.... Ja się ciesze nawet zadzwoniłem do szwagra Niemca ( zagorzałego kibica) i trocha ponabijałem się :D

Co mi poprzeszkadzało w tym spotkaniu ( oprócz ogólnie słabego poziomu meczu) - to duża ilość fallów ze strony biało-czerwonych, co mogło nie jeden raz ustawić wynik meczu, a za przetrzymywanie "Lewym" przeciwnika w polu karnym ( w pierwszej połowie) miał być karny jeśli by sędzia zauważył. Wtedy chyba cały mecz potoczył by się w innym kierunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności