Skocz do zawartości

Eliminacje Euro

Czesio89ns

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już tak jaramy się sukcesami Polaków w świecie, to warto wspomnieć o tym, że mamy Wojskowych Mistrzów Świata w Maratonie w ramach De Lage Landen Marathon Eindhoven.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up nie, nie :)

no chyba, że wojskowi zamiast biegu na 42195m robią interwały w stylu 421 * bieg po 100-tkę ;) a na 422 interwale padają na gębę 5m przed kielonkiem :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Trzeba zapieprzać. Szkoci przed nami klękać nie będą. Na wyjeździe łatwiej nie będzie więc punkty trzeba zbierać przede wszystkim u siebie.

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

W zasadzie odbry mecz, dobry wynik chociaż pozostaje lekki niedosyt...

Ale sędzia dał d..y aż nie wiedziałem po co on tam jest...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mam nadzieję że tej szkockiej ku....ie ktoś w najbliższym czasie taką samą nakładką jak wszedł w Lewandowskiego złamie nogę. Tak w ramach sprawiedliwości.

Sędzi słaby i niestety lekko stronniczy, Szkoci powinni 80 minut grać w 10.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności