Skocz do zawartości

Eliminacje Euro

Czesio89ns

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję że tej szkockiej ku....ie ktoś w najbliższym czasie taką samą nakładką jak wszedł w Lewandowskiego złamie nogę. Tak w ramach sprawiedliwości.

gdyby to było sprawiedliwe to nasi zawodnicy też by mięli połamane ręce, nogi i karki. Taka mentalność Kalego - Kali ukraść krowę to jest OK, ale jak Kalemu ukradną krowę to już kurest...o

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

widzę że nie masz pojęcia o piłce nożnej

to że łokciem ktoś komuś rozbije nos czy łuk brwiowy w walce mam gdzieś, to normalne, sam na boisku straciłem 2 zęby

czym innym jest atak, który wielokrotnie powoduje złamanie nogi

ja tutaj nie widzę mentalności Kalego, oceniam piłkarskie przestępstwo najcięższego kalibru, które uszło mu całkowicie na sucho

z16804483Q,Faul-na-Robercie-Lewandowskim

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

widzę że nie masz pojęcia o piłce nożnej

chyba czegoś nie ogarniasz . Przecież Lewandowski nie ma złamanej nogi więc o jakiej sprawiedliwości piszesz ?

to że łokciem ktoś komuś rozbije nos czy łuk brwiowy w walce mam gdzieś, to normalne,

ehe ... https://sport.fakt.pl/Bielecki-stracil-oko-Polski-pilkarz-stracil-oko-,artykuly,74881,1.html

Potwierdzam.. Na twoim zdjęciu dokładnie widać czym był zainteresowany szkot, piłką czy nogą? Za takie coś dostaje się czerwoną kartkę a jak jeszcze bajern będzie wnioskował, to zawodnik dostanie grzywnę lub zawieszenie... Na MŚ mieliśmy wampira i został ukarany zakazem gdy na (chyba) 2-3 miesiące.

a jak jeszcze bajern będzie wnioskował, to zawodnik dostanie grzywnę lub zawieszenie.

A jak jeszcze żona Lewandowskiego dołoży swoje 3 grosze to za napastowanie szkot zapłaci. Chyba nie ogarniacie że Lewandowski nie odniósł obrażeń więc "chęci " można se wsadzić w doo.e. Mam chęć na Shakire - chyba jej mąż mnie posądzi o próbę gwałtu ;)

chyba czegoś nie ogarniasz . Przecież Lewandowski nie ma złamanej nogi więc o jakiej sprawiedliwości piszesz ?

nie da się wejść nakładką przypadkiem, wchodząc w ten sposób robisz to celowo i masz świadomość że jak źle trafisz złamiesz nogę przeciwnika, o takiej mówię sprawiedliwości
szkot wiedział co robi i tyle

Co do Bieleckiego to niestety wielki pech, sporty kontaktowe niestety kończą się różnymi kontuzjami.

A jak jeszcze żona Lewandowskiego dołoży swoje 3 grosze to za napastowanie szkot zapłaci. Chyba nie ogarniacie że Lewandowski nie odniósł obrażeń więc "chęci "

jednak nie masz pojęcia o piłce wcale, za "chęci" też można zostać ukaranym

@Szlaf, kolega @bori to wierny "kibic" - weź na to poprawkę :) a Ci mają zawsze największą wiedzę :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

W naszej kadrze trochę brakuje graczy pokroju Hajto, Świerczewski, Wasilewski. Może nie byli to wirtuozi, ale z pewnością bardzo szybko potrafili by ukrócić zapędy Szkotów do chamskiej gry. Nie chcesz grać tylko polować na nogi to licz się z tym, że też nikt nie będzie uważał na Twoje. A wczoraj nawet nikt nie doskoczył do tego Szkota żeby mu powiedzieć kilka "ciepłych" słów...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

A wczoraj nawet nikt nie doskoczył do tego Szkota żeby mu powiedzieć kilka "ciepłych" słów...

tu się jak najbardziej zgodzę, nie wiem czy brakowało chłopakom siły na takie utarczki czy jeszcze jednak nie ma tego "team spirit". Swoją drogą patrząc na mecz Serbia - Albania to tam dopiero potrafili doskoczyć, a nawet kibice pomogli :ph34r:

@Szlaf, kolega @bori to wierny "kibic" - weź na to poprawkę :) a Ci mają zawsze największą wiedzę :D

oprócz tego trenowałem piłkę przez 20 lat :)

wiem co piszę o tej sytuacji

e:

Szlaf to było stwierdzenie oczywistego faktu z mojej strony

Ktoś kto nigdy nie poczuł takiej nakładki na swojej nodze nigdy nie zrozumie dlaczego to zagranie jest tak niebezpieczne i brutalne.

Odsyłam do google dla odważnych, wpiszcie sobie

"nakładka złamana noga"

a co odważniejsi mogą spróbować jakiś filmik sobie obejrzeć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności