Skocz do zawartości

Eliminacje Euro

Czesio89ns

Rekomendowane odpowiedzi

widzę że nie masz pojęcia o piłce nożnej

to że łokciem ktoś komuś rozbije nos czy łuk brwiowy w walce mam gdzieś, to normalne, sam na boisku straciłem 2 zęby

czym innym jest atak, który wielokrotnie powoduje złamanie nogi

ja tutaj nie widzę mentalności Kalego, oceniam piłkarskie przestępstwo najcięższego kalibru, które uszło mu całkowicie na sucho

z16804483Q,Faul-na-Robercie-Lewandowskim

To był zamach na piłkarza żeby go uciszyć do drugiej połowy. I nawet bez żółtej kartki? Ewidentnie widać że nie patrzy na piłkę tylko na jego kolano.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I później się dziwić, że w reprze zawodnicy nie dają z siebie 200%, uciekają z nogami jak tylko się da.

• 5 miesięcy temu...

A raczej 0-1, więc Twoje prognozy można już o kant :dupa: rozbić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Od drugiej połowy lat 80 ubiegłego wieku nie oglądam meczów piłki nożnej polskiej reprezentacji. Każdego roku przekonuje sie, ze jest to trafny wybór.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Piepr*enie kolegów z PiO mnie przeraża. Kto się nastawiał na piękną grę, a nie kopanie po głowach od 1 minuty ten naprawdę nie ma zielonego pojęcia o piłce, a na turnieje piłkarskie pewnie nawet w podstawówce go nie zabierali. Sorry, ale mamy jeden z najlepszych wyników na eliminacjach odkąd pamiętam, walczymy jak równy z równym z rywalami na papierze silniejszymi (Gibraltar pomijam, ale jak pokazali - strzelić też potrafią), a eksperci sprzed telewizora z puchą w ręku oceniają, że eeee panienki, kopanina.

Zapraszam jednego eksperta na 90 minut kopaniny na równinach B czy A klasy, po takim meczu poczujecie się, jak nasi dzisiejsi reprezentanci. Tylko, że w niższych ligach jeszcze w twarz dostać można od kibica, komentatora, działacza, przeciwnika, a jeszcze noge chętnie złamią czy oko podbiją...

Jestem pasjonatem niższych lig, dlatego być może wczorajszy mecz był dla mnie tym, czym mecz być powinien, niech się Real ze swoimi kontrami i Barca z tikitaką chowają.

I komentarz: "Peszko cały czas pije, czy to przy bramce Fabiańskiego, czy to przy bramce naszych przeciwników" rozbawił mnie do łez :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności