Skocz do zawartości

Nowy sposob na G

s4lc

Rekomendowane odpowiedzi

kupcie... moze wkoncu nauczycie sie

czego na temat pozycjonowania :shock: :mrgreen:

kolejna okazja na Allegro

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

ja sie nie skladam bo to ja namierzylem okazje...

i dzieki mnie masz jedna gwazdke wiecej...

1.5... mogles sie targowac... :shock:

trzeba bylo mu napisac ze jeszcze musisz

zaplacic za przelew... 2.50... czyli musi Ci oddac zlotowke :mrgreen: .

dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

No jest dostałem :( i zgodnie z obietnicą przeklejam co dostałem za 1,50 PLN:

całość:

Witam, dzieki za zainteresowanie, oto kod wraz z instrukcjš co jak ma wyglšdac... Edytujemy Meta Tagi...

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250"> stały element

<meta name="generator" content="Namo WebEditor v5.0(Trial)"> zalezy od tego w czym robiłe strone...

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/style.css"> adres styli

<TITLE>Download - mp3, filmy, programy - Download - klipy, spolszczenia, appz</TITLE> to jush ważna częc, zamiast "download" wstawiasz Twoje najważniejsze słowo, a pozostałe miejsca wypełniasz pozostałymi słowami kluczowymi...

<META name="robots" content="index,follow,all"> - bez zmian

<META name="revisit-after" content="2 days"> - bez zmian

<META name="title" content="Download - gry online, dema, programy - Download - flashe, spolszczenia, kody do gier"> za "download" wstawiasz najważniejsze słowo, a pozostałe miejsca wypełniasz innymi...

<META name="keywords" content="Download, gry online, dema, flashe, programy, mega download, spolszczenia, kody, do gier, tipsy, bramki, sms, download"><!-- download --> - podobnie: za "download" najważniejsze słowo, a postałe słowa mniej ważne...

<META name="description" content="Download - oferujemy najbogatszy download, a w nim: programy, spolszczenia, flashe,dema gier. Tylko u nas: tipsy, kody, bramki, sms, gry online"><!-- download --> - podobnie: za "download" najważniejsze słowo, a postałe słowa mniej ważne...

<META name="abstract" content="Download, gry online, dema, flashe, programy, mega download, spolszczenia, kody, do gier, tipsy, bramki, sms, download>

- podobnie: za "download" najważniejsze słowo, a postałe słowa mniej ważne...

<META name=" author" content="Download, gry online, dema, flashe, programy, mega download, spolszczenia, kody, do gier, tipsy, bramki, sms, download>

- podobnie: za "download" najważniejsze słowo, a postałe słowa mniej ważne...

=D>

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

i jak ???

wzrosla Ci ogladalnosc??? :shock:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

to jest najwazniejsze...

Fu paskudny jesteś :mrgreen:

Dałeś mu negatywa za tą aukcję :mrgreen: :mrgreen:

a swoją drogą niezły wariat poczytałem komentarze które wystawił innym ludziom 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności