Skocz do zawartości

PROPOZYCJA - DZIAŁ ZAMKNIĘTY

thcjoe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jako że szerzy nam się szambo forumowe jako człowiek obserwator pod kilkoma nickami na tym forum od poczatku jego istnienia..proponuje aby stworzyć jakiś dział PRO - który będzie chroniony hasłem + minimalnym abonamentem - żeby odrzucić bezdomnych studentów, humanistów, gimbaze i inne allegro cudaczne szambo które ogłasza się nawet na tym forum bez ograniczeń.

Weryfikowane powinno być doświadczenie IT SEO SEM / OŚIĄGNIĘCIA / WYKSZTAŁCENIE IT/ co by można rozmawiać z osobami na poziomie. Wszystko powinno być rejestrowane w firmie pisemnej na wasz adres. Zrobicie sobie z tego certyfikaty PIO i będziecie mieli dodatkowe źródło na development a i ludzie z tzw branży - poważni będą mieli z tego korzyść.

punk not dead

Ale żeby bezdomnych odrzucać zaraz? Niech sobie coś tam (może wymarzony dom) pozycjonują. Poza tym inicjatywy w temacie były, były.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

nie jestem za izolowaniem wiedzy

nie temu miało służyć PiO

było już sporo projektów wdrożonych, istnieje sporo - w tym płatnych - platform

a jednak to PiO nadal jest miejscem, gdzie początkujący pobierają pierwszą wiedzę o SEO...

poza tym internet jest zaprzeczeniem zamykania informacji przed ogółem

dymna.jpg

jako człowiek obserwator pod kilkoma nickami na tym forum

Żebyś zaraz nie był obserwatorem pod kilkoma zbanowanymi nickami :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

jako człowiek obserwator pod kilkoma nickami na tym forum

Żebyś zaraz nie był obserwatorem pod kilkoma zbanowanymi nickami :D

Też występuje w Trzech Osobach? Wtedy za bana groziła by klątwa i/lub ekskomunika :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Za wykonywanie DD i siedzenie 24h na tym forum musiałbyś temu komuś wypłacać regularnie pensje - piszesz się thcjoe ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jako że szerzy nam się szambo forumowe jako człowiek obserwator

Trzeba było napisać jako człowiek co do tego szamba sukcesywnie dokłada o czym świadczy już prawie wykorzystany limit ostrzeżeń, a język jakim się posługujesz (ukryte już posty również dzisiaj Krzysiek już edytował Twoje posty) właśnie jest językiem szamba.

proponuje aby stworzyć jakiś dział PRO

pod kilkoma nickami na tym forum

zamknięty dział na PIO istnieję od 2005 roku i jeśli Ty nie masz do niego dostępu to bardzo dobrze bo dostęp maja ludzie na zaproszenie widać nikt Ciebie nie zaprosił....

Za multikonta na PIO masz BANa, zbanuję wieczorem bo z telefonu nie wygodnie to robić.

Weryfikowane powinno być doświadczenie IT SEO SEM / OŚIĄGNIĘCIA / WYKSZTAŁCENIE IT/ co by można rozmawiać z osobami na poziomie.

Może weryfikacja na podstawie posiadanych certyfikatów? ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Tak już Kobis mówił na antenie, że ma doktorat z SEO...W polskim SEO już od dawno istnieje na przykład zamknięte grupy na FB, ICQ, Skype lub po prostu grono ludzi co myślą podobnie i działają na podobnym poziomie, wymieniające spostrzeżenia testy, pomysły. Dla tego nie jest potrzebne forum wystarczy pierwszy lepszy komunikator. Forum nie jest najszybszym sposobem komunikacji dla malej społeczności, natomiast PIO jako otwarte forum ma i bedzie mieć sens w przyszłości.

p.s zawsze mnie dziwi, że o zamknięte działy upominają się użytkownicy którzy i tak nigdy tam nie trafią za wyjątkiem 100% komercyjnego projektu gdzie dostaje się każdy co płaci na czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności