Skocz do zawartości

PROPOZYCJA - DZIAŁ ZAMKNIĘTY

thcjoe

Rekomendowane odpowiedzi

"dołączysz mnie"?

Krzysiek, niestety nie, bo my tam głownie Ciebie obgadujemy :D

bo się nie ogonimy od PW

To napisze jeszcze raz ten dział działa na zasadzie, że to dział zwraca się do użytkownika o uczestnictwo a nie odwrotnie :D

To napisze jeszcze raz ten dział działa na zasadzie, że to dział zwraca się do użytkownika o uczestnictwo a nie odwrotnie :D

Czyli masoneria, no to teraz dałeś powód do plotek :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Jeśli o teoriach spiskowych mowa to już jest płatny dział forum tylko dla wtajemniczonych. Niezłą kapuchę tam trzepią. Rekrutacja jest wielopoziomowa + certyfikat CEC in SEO.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Co do certyfikatu ciecia to dzisiaj znowu jakiegoś spama z linkolo dostałem. Ale nie ma co, 6 zawodników już się zapisało :D

Przypomniałem sobie, że ja też mam certyfikat :)

8gVWyce.png

który jest tyle samo wart co certyfikat ciecia...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Te Wasze certyfikaty, cuda na kiju i w ogóle... po co się tak tym jaracie? Nie lepiej w ogóle się nie przejmować takimi rzeczami? Robimy to co robimy i żadne papiery nie są do tego potrzebne...

A to dla tych, którzy chcą poznać moje podejście :)

Potrzebujesz linków? Pisz!

Przypomniałem sobie, że ja też mam certyfikat :)

... który jest tyle samo wart co certyfikat ciecia...

Nie ściemniaj, z pewnością wisi wyeksponowany w widocznym miejscu i odkurzasz go przed przyjściem znajomych. Powiedz, że tak jest. Też bym się chwalił będąc posiadaczem cacka z takim podpisem ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

odkurzasz go przed przyjściem znajomych

Znajomi mi się po biurze nie szwendają :D a ścian nie lubię dziurawić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności