Skocz do zawartości

Zmiana oprogramowania sklepu - na jakie?

fixie

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Dlaczego uważasz, że Presta czy Magento nie spełni oczekiwań? Spotkałem się z firmą która wdraża projekty na Prescie i stwierdzili, że nie będzie problemów z bezpieczeństwem danych, szybkością ładowania się strony ani z zaawansowaną wyszukiwarką. Mógłbyś wskazać dlaczego Twoim zdaniem oba z tych rozwiązań nie sprawdzą się?

• 1 miesiąc temu...

@up

SaaS byś polecił? Przeczytałeś w ogóle pierwszy post? Kolega ma wymagania spore i nie potrzebuje zabawek tylko poważnych narzędzi.

Presta na kilkanaście tysięcy produktów? Może uciągnie. Nie mam takiego problemu ;) Zostaw sobie pod rozwagę Magento i preste z gotowców oraz dedykowane rozwiązanie. Nie zawracaj sobie głowy kombinowaniem zbytnim bo im dłużej szukasz tym gorszy mętlik we łbie będziesz miał. Oba gotowce to sprawdzone rozwiązania więc są pewniejsze niż jakieś wynalazki. Dedykowany sklep to musi z kolei ktoś z głową pisać - jak dobrze trafisz będzie ok jak źle to męka. Ale jak raz się dobrze postawi to będzie śmigać latami.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności