Skocz do zawartości

Wejście do topów po filtrze

Robertta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy jest możliwe aby domena, która dostała filtr ręczny za nienaturalne linki i z niego wyszła uzyskała pierwsze miejsca w wynikach wyszukiwania?

Dzisiaj dostałem informacje że niestety najlepszym wyjściem jest zmiana domeny.

Proszę o informacje czy zmiana domeny jest faktycznie koniecznością żeby myśleć o pierwszych miejscach w serpach.

Jeśli nie to ile czasu może/musi minąć aby strona mogła sie zakwalifikować do top 10.

Pozdrawiam

Oczywiście, że jest możliwe - tylko nie tak szybko jakbyś tego chciał. Ale rok/dwa długiej cierpliwej pracy - kwestia jaka to tematyka. Jak chcesz szybko ... to nowa domena i spamujesz :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No właśnie wolał bym zostawić swoją starą domenę. Mam nadzieje że mi ktoś pomoże uzyskać lepszą reputacje w oczach google :).

Zresztą jak napisał euPe że po miesiącu po wyjścia z filtra algorytmicznego strona sklepu wróciła na swoje miejsce to myślę że nie jest źle. A algorytmiczny jest chyba o wiele gorszy od ręcznego.

W sumie to strona nie spadła w wynikach wyszukiwania po nałożeniu filtra. Po prostu stoi w miejscu mniej więcej od roku i przed nałożeniem filtra była na podobnych pozycjach i po nałożeniu filtra jest na podobnych i po zdjęciu filtra jest na podobnych pozycjach +/- 20 pozycji w górę w dół.

Po prostu wcześniej źle się zabrałem za pozycjonowanie a teraz od pół roku w ogóle jej nie tykam bo boje się jakichś linków dodawać żeby znowu nie dostać filtra..

Sprawdzam jej pozycje za pomocą narzędzia webpozycja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności