Skocz do zawartości

Do sorrow'a

kozak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Co dzieje sie z Twoim narzędziem dodawarka, od kilku dni próbuje wejść na strone ale zawsze jest to samo "Forbidden

You don't have permission to access / on this server." masz jakies problemy czy moze koniec juz działania tej strony, narzedzia ? :/

PS: Próbowałem napisać do Ciebie PW ale nie da się :]

Pozdrawiam

Kozak

W państwie rządzonym dobrze wstyd być biednym. W państwie rządzonym źle wstyd być bogatym.

*size

Mała przerwa techniczna monitor mi sie zjarał więc musiałem trochę zająć się światem zewnętrznym a prace nad dodawarka Idą pełną parą dopieszczam jeszcze szukarke bo jest za wolna oraz rozgryzam cpatcha spróbuje na 10 ją ponownie uruchomić ale nic nie obiecuje. To może jednak włącza te pr-m za dużo z tym problemów. Usunąłem ja gdyż było trochę niedociągnięć i zbyt obciągałem serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności