Skocz do zawartości

Bardzo niski CPC, ruch głównie z USA

Adsensiak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was wszystkich serdecznie,

od jakiegoś czasu z wolna rozwijamy ze znajomymi stronę

www healthytips24 com

Na chwilę obecną ruch mamy mizerny - ok 10-20uu na dzień, jednakże bardziej martwi mnie cena za pojedyncze kliknięcie. Za klik w dowolną reklamę z USA zarabiamy maksymalnie 0,02 PLN.

Ruch pochodzi głównie z facebooka, czy to może być przyczyną? Czy zbyt niska ilość odwiedzin, ew. mała ilość linków?

Bardzo prosiłbym wskazówki jaką drogą podążać i co poprawić.

może to była chwilowa zwiecha ale odświeżenie podstrony trwało i trwało ....Mam identytczne objawy w seo hostingu i non stop są powiadomienia w GWT że robot nie może wejść na strone. Rozwijaj stronkę i obserwuj - 0.02 PLN to straszna kicha - czasem za wyświetlenie mi wpada więcej ( bez klikania ) .

Odczekaj trochę, nieraz na początku nalicza dziwnie kliknięcia. Może akurat klikają w reklamy osoby, które już danego dnia wchodziły w jakąś reklamę Adsense. Po za tym, nie opisuj tak szczegółowo zarobków, ponieważ z tego co wiem to nie można podawać zarobków stron z Adsense.. Jeszcze ktoś "życzliwy" naskarży.

logo.pngOdwiedź forum o skuterach - dla właścicieli jednośladowców.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności