Skocz do zawartości

No to się zaczyna.......Zmiana Algorytmu na bogato.

likom

Rekomendowane odpowiedzi

A czyja to wina?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To co narzekać... Są dwie strony. Jedna robi pozycjonowanie druga to odkręca. Dzięki linkowaniu :-)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To raczej nie jest żaden Pingwin 3.0, za cienkie efekty

Bo już ludzie wiedzą że katalogami i swl'ami nie się nie pozycjonuje stron więc nie ma efektów.

gó**o prawda. Mi strony pozycjonowane swl'ami tylko pozycje w górę, więc nie masz racji :)

Mi strony pozycjonowane swl'ami tylko pozycje w górę,

Goowno zawsze wypływa na wierzch a później jest zbierane z serpów. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ja nie widzę żadnej zmiany algorytmu ani na bogato ani na "biedno" ... :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

U mnie wszystko na zielono, same topy, jeszcze nie było tak dobrej aktualizacji, w końcu wyniki są takie jakie mają być :okularnik:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

niektórym brakuje odwagi by się przyznać, że też im poleciały strony bo ich reputacja by ucierpiała.

W takim razie kto jest na pierwszych pozycjach jak wszystkim poleciało? Wyobraź sobie, że są ludzie, którym nie leci. Wiem, że to trudne do wyobrażenia ale tak jest.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności