Skocz do zawartości

Przyjazne linki nie działają pod subdomeną

massiv

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam taki problem i przypuszczam, że tutaj kluczem do sukcesu będzie ogarnięcie pliku .htaccess. Mam skrypt ogłoszeniowy zainstalowany pod domeną główną, powiedzmy domena.pl, tu wszystko działa ładnie i pięknie. Ten sam skrypt w ten sam sposób zainstalowałem (z odrębną bazą danych) w podkatalogu, podpiętym pod subdomenę domeny głównej, np. subdomena.domena.pl i tutaj też prawie wszystko działa, ale niestety prawie wszystko, bo o ile normalnie wyświetla mi adres o konstrukcji subdomena.domena.pl/strona, to gdy mam adres w konstrukcji "przyjaznych linków" (zapis w pliku .htaccess), który adres typu category.php?page=category&id_cat=$2 zmienia mi na subdomena.domena.pl/category/tytul-kategorii, to wywala białą stronę z błędem "No input file specified." Wstawiłem przekierowanie z subdomeny na podkatalog i teraz wszystkie strony mi otwiera ale niestety raz, że nie pokazuje przyjaznych linków a dwa, chciałem to mieć pod subdomena a nie jako podstronę. Ktoś wie co można tutaj zadziałać? Z góry dizeki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności