Skocz do zawartości

Filtr przez Adwords?

marika

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, bardzo dawno mnie tu nie było :) Mam pytanie i jednocześnie prośbę abyście nie jechali po mnie za brak wiedzy itp itd - nie znasz odp, nie masz pomysłu - nie odpowiadaj :)

Mam taki problem. Przez wiele lat moja strona utrzymywała się w TOP10 jakiś rok temu całkowicie spadła w okolice nie wiem 10-15 strony. Aby troszkę wspomóc firmę zaczęłam korzystać z Adwords, koszty były bardzo wysokie i dlatego w międzyczasie wykupiłam nową domenę i zaczęlam stronę pozycjonować. Udało się i wróciła znowu na TOP10 w związku z tym przestałam korzystać z Adwords a właściwie może nie przestałam a zmniejszyłam budżet który na niego przeznaczam. I teraz niespodzianka: moja strona wypadła z wyników... stało się to dokładnie w miesiąc po tym gdy moje opłaty za adwords zmalały 10-krotnie... czy to moja teoria spiskowa czy faktycznie Google monitoruje Adwords i wywala z naturalnych wyników "naiwniaków" którzy wydawali wielkie kwoty na adwords?

z góry dzięki :)

czy faktycznie Google monitoruje Adwords i wywala z naturalnych wyników "naiwniaków" którzy wydawali wielkie kwoty na adwords?

Z tego co się orientuję, nie potwierdzono autorytatywnie takich przypadków. Oczywiście podejrzenia pojawiają się cały czas. Ja u siebie dotychczas takiej zależności nie zauważyłem.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności