Skocz do zawartości

Zamykanie wątków

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem nie raz, nie dwa, że są zamykane wątki/tematy. Głównie to robią moderatorzy, szczególnie jeden moderator (nie powiem kto). ;)

Nie neguję tego czasami trzeba, ale chciałbym się dowiedzieć jaką zasadą się kierujecie w zamykaniu tematów?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

na 100% chodzi o ten temat https://www.forum.optymalizacja.com/topic/201523-bardzo-wazne-pytanie/

w ostaniom poście Krzysiek napisał

OK, koniec tej dyskusji, bo stała się niesmaczna i do niczego nie prowadzi

ja z tym też się zgadzam.

Z tego widzę to chodzi Tobie o tematy zamknięte Krzyśkiem ( początkującym).

a nie. Nie zgadłeś. :)

Zauważ, że początkującemu dałem lajka, czyli nie tren temat.

Odpowiedz proszę na pytanie. Nie zgaduj. ;) Max, ty też się mylisz. pamiętaj. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nuto albo napisz o co chodzi ale bo zostaw to dla Siebie. Ja zamykam głownie tematy co założone multikontami lub z próba marketingu szemranego. Polityczne w ogóle nie moderuje i nie czytam bo nie chce mi się. Tematy w dziale ogłoszenia już dawno za mnie moderuje zenno.

Proponuję zamknąć ten temat :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nuto albo napisz o co chodzi ale bo zostaw to dla Siebie

ale chciałbym się dowiedzieć jaką zasadą się kierujecie w zamykaniu tematów?

Nu widzisz tylko reszta to emerytowani lub nie udzielają się na PIO ot dawno,Michał i Kuba nie są moderatorami, wiec trocha logiki niema w tym co piszesz bo resztę wymieniłem.

No wiesz Max. Ja Ciebie szanuję jako logicznie myślącego człowieka. Ciebie uważam za najlepszego moderatora, a Ty takie mi farmazony sadzisz.

Odpowiesz mi na pytanie czy usuniesz temat?

Ja zamykam. Jak widzę ze albo jest bagno albo dyskusja odchodzi z tematu. Ostatnio zamknąłem jeden o pingwinie

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności