Skocz do zawartości

Zamykanie wątków

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

zgred. Ja rozumiem.

Pytam się jednak czy jest jakaś zasada.?

Z tego co widzę to każdy moderator kieruje sie swoim widzimisię.

Skoro jest regulamin i wytyka się go użytkownikom to powinno być w nim zawarte także usuwanie postów.

skoro jest forum ogólnodostępne musi byc i regulamin zabezpieczający także użytkowników. Tak? Nie wsponmę o giodo.

Na razie nie bedę dalej brnął, czekam na odpowiedż.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie wsponmę o giodo.

Widzę armaty są już wyciągane :D

Ja zamykam. Jak widzę ze albo jest bagno albo dyskusja odchodzi z tematu. Ostatnio zamknąłem jeden o pingwinie

I słusznie. Te tematy już dawno powinny wylądować w "Politycznych" ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie wsponmę o giodo.

Widzisz baza danych użytkowników nie zawiera rekordów chroniących przez GIDO.

Natomiast wymóg dodawania w ogłoszeniach danych firmy zobowiązuje do podania danych ogólnodostępnych (NIP, nazwa firmy, email).

skoro jest forum ogólnodostępne musi byc i regulamin zabezpieczający także użytkowników. Tak?

Uważam, że regulamin wystarczy. Jeśli jest zażalenie na pracę moderatora można napisać do właściciela ( i wiele piszę z rożnym skutkiem). Byli przypadki odbanowania kont przez Kubę, ale zawsze po długiej dyskusji i po uzgodnieniu z osobą co ten ban wykonała. To prywatne forum co jest prywatną własnością, nikt nikogo nie zmusza do udzielania się.

Proszę jeszcze zwrócić uwagę na to, że gdyby jaka kol wiek sprawa miała się rozgrywać przed sądem, to właściwym sądem dla forum Pio jest sąd Stanu Nowy Jork w USA

Nu widzisz baza danych użytkowników nie zawiera rekordów chroniących przez GIDO

Natomiast wymóg dodawania w ogłoszeniach danych firmy zobowiązuje do podania danych ogólnodostępnych.

Bzdura :)

Proszę jeszcze zwrócić uwagę na to, że gdyby jaka kol wiek sprawa miała się rozgrywać przed sądem, to właściwym sądem dla forum Pio jest sąd Stanu Nowy Jork w USA

kolejna bzdura. :)

Szanuj mnie jak i ja ciebie szanuję. Jeśli mnie nie szanujesz, nie będę szanował Ciebie. Rozumiesz. jeśli nie to przetłumacz sobie.

Takie teksty możesz pisać na forum dla początkujących. :)

Ja jednak czekam na odpowiedź na pytanie które zadałem. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Bzdury to możesz pisać właśnie w tych działach. Mam bazy danych zgłoszonych w GIDO. Nie wem jak Ty, i ja wiem co tam należy zgłaszać. Poczytaj ustawę ta początek.

akie teksty możesz pisać na forum dla początkujących.

tak, tak robienie paydayów w 3 tygodnie, w czasie kiedy żadna nowa domena w topach nie pojawiła się :D

Ja jednak czekam na odpowiedź na pytanie które zadałem

To napisz do Michała on Tobie wytłumaczy, jeszcze nie tacy i z nie takimi budżetami na prawników próbowali zamykać tematy na PIO, co z tego wyszło? tematy wiszą do dzisiaj w TOP..

Kończ Waś tą dyskusje chcesz szczegółowego personalnego wytłumaczenia pisz do Michała lub Kuby.

tak, tak robienie paydajow w 3 tygodnie, w czasie kiedy żadna nowa domena w topach nie pojawiła się :D

Dziwne jesto, że Ty jako mianujący się ekspertem w pozycjonowaniu wierzysz w takie cuda. :)

Mogę zrozumieć blake. Zresztą ten tekst był do niego.

Jeśli bawisz się w pozycjonowanie musisz się jeszcze dożo nauczyć o psychologi i o logice Ta dziedzina jest najważniejsza w naszym zawodzie, )

Czyli co myśli twój przeciwnik. ;)

Ciągle czekam na odpowiedź na moje pytanie.

EOT.

Jeśli bawisz się w pozycjonowanie musisz się jeszcze dożo nauczyć o psychologi i o logice

:D Twoje ostanie wypowiedzi na PIO jak również w tym temacie mają tyle wspólnego z logiką co właśnie próby manipulacji lub sprowokowania innych użytkowników tą wypowiedzią.

jako mianujący się ekspertem w pozycjonowaniu

o to nowość :D Przypomnij mi gdzie, na razie to widzę tylko Ty jesteś ekspertem od prawa międzynarodowego, SEO, ustaw, służb specjalnych i handlowania herbatkami.

Szanuj mnie jak i ja ciebie szanuję. Jeśli mnie nie szanujesz, nie będę szanował Ciebie

Szanuje Ciebie na tyle, na ile to wymagają zasady ogólnie przyjętej przyzwoitości, nie więcej a ni mniej.

Ciągle czekam na odpowiedź na moje pytanie.

2razy napisałem jak możesz spróbować te odpowiedzi uzyskać. za chwile temat i tak zostanie zamknięty. EOT

Jakbym był modem, to bym ten wątek zamknął. I tyle w temacie myślę. Na PiO mnóstwo jest tego typu problemów w przeróżnych tematach i kończą się na słownych przepychankach dwóch osób, które totalnie nic nie wnoszą. Szlaf też się nie popisujesz - pytasz o to, dlaczego moderator zamknął temat nie podając jego i każesz się domyślać. Już moja narzeczona bardziej mi tłumaczy za co jest obrażona. Widzę to tak:

Temat: Zamykanie wątków

Post: Kilka dni temu moderator zamknął temat: ten i ten. Chciałbym widzieć dlaczego, bo moim zdaniem nie było tam nic złego i nie podobna mi się, że moderacja zamyka sobie tematy bez powodu

Odpowiedź: tamten temat zamknąłem ze względu na offtop, odskoczył od tematu głównego i nie było sensu tego ciągnąć dalej.

I tyle, a tu znów 2 strony tematu o niczym.

2razy napisałem jak możesz spróbować te odpowiedzi uzyskać.

spróbowałem w sposób normalny i w dziale ku temu przeznaczonym. Nie oczekiwałem jakiegoś elaboratu a kilka zwięzłych zdań.

Nie zamknięto mi żadnego tematu i nie doszukuję się żadnej sprawiedliwości. :D Jest pytanie powinna byc odpowiedz. :) Widzę jednak, że z tą drugą jest wielki problem. W zasadzie już otrzymałem odpowiedź za co serdecznie dziękuję ;)

Mogę zrozumieć blake. Zresztą ten tekst był do niego.

Wylądował w "galerii tekstów osobliwych" https://www.forum.optymalizacja.com/topic/198823-cytat-tygodnia/?p=1370669

Dzięki, że dbasz o rozweselanie mnie w co drugim swoim zdaniu :)

PS. Z tekstów, które piszesz do innych wiele osób też ma ubaw ;) Jesteś takim forumowym dowcipnisiem po prostu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przecież na PIO nie ma ekspertów.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W zasadzie już otrzymałem odpowiedź za co serdecznie dziękuję ;)

No to może zamknąć wątek o zamykaniu wątków? Chyba, że zostawicie to na ścianę płaczu dla innych zainteresowanych?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Z tego co widzę to każdy moderator kieruje sie swoim widzimisię.

Moderator na równi z regulaminem forum powinien się kierować "zdrowym rozsądkiem". Nie wszystko da się zawrzeć w regulaminie i moderator sam wtedy musi zdecydować co z danym "fantem" zrobić.

Niektóre działania moderatorów mogą się wydawać dziwne, ale pamiętajcie że najczęściej mają oni większą wiedzę o tym co się dzieje na forum. Wiedzę która nie jest dostępna dla pozostałych użytkowników forum.

SzlafRock: nie kombinuj, bo zacznę moderować twoje posty ;):D

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Irek wyjaśnił temat w sposób wyczerpujący

w związku z czym - zamykam temat

Jeśli ktokolwiek będzie chciał dodać coś wartościowego do tego lub każdego innego wątku,

może zwrócić się do moderatorów o czasowe otwarcie tematu

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności