Skocz do zawartości

Programy Partnerskie pod suplementy diety

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jeżeli chodzi o sprawy płatności mieliśmy chwilowy problem, w razie jakichkolwiek pytań zapraszam bezpośrednio do mnie poprzez PW na forum bądź adresie e-mail lub numerem telefonu które zamieszczone są na stronie mixprofit.com z chęcią odpowiem na wszystkie pytania.

Pozdrawiam,

Piotr.

A w czym chcesz pomagać? Będziesz komuś robił strony/pozycje?

działam w programach partnerskich - suplementy diety od grudnia 2013, każdego miesiąca uzyskuje ciekawe dochody, chociaż nie jest to moje główne źródło utrzymania.

Jeśli ktoś się do mnie zgłosi mogę pokazać ile zarabiam, moje strony, z jakich źródeł pozyskiwać ruch, które produkty konwertują najlepiej. Jeśli chodzi o tworzenie i pozycjonowanie stron z tym również nie ma problemu.

Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

@santer - co wniosłeś do tematu swoim postem?

Sorry ale gdybyś wiedział jak robić pp to byś nie udzielał porad za refa bo po co sobie konkurencję robić?!

Po przeszło 2 miesiącach przelew z mixprofit dotarł!

@Mixprofit.com - Poprawcie błędy i dbajcie o płatności bo takie opóźnienia to chyba największy grzech jaki można zrobić. Na forum cip jadą po nich jak spóźnią się dzień czy dwa...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

@santer - co wniosłeś do tematu swoim postem?

Sorry ale gdybyś wiedział jak robić pp to byś nie udzielał porad za refa bo po co sobie konkurencję robić?!

Konkurencja była, jest i będzie, to nie problem.

Jeśli już tak się mocno rzucasz, to zerknij na pierwsze 10 dni stycznia z jednego z programów partnerskich, w których uczestniczę:

https://zapodaj.net/1df73bbe0ce48.jpg.html

Jak nie wiesz co i jak robię, to nie oceniaj mojej osoby.

Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

Jak nie wiesz co i jak robię

Przecież właśnie pokazałeś co robisz :D

Można by powiedzieć... gruuubo!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 3 tygodnie później...

Tak, tak - wiem, że zaraz zje mnie kilka osób, które na cip robią po 1000 zł dziennie, ale powiem ci coś - daj sobie z Cash in Pills spokój.

Dlaczego ? Po pierwsze cookies są przypisywane do pierwszej strony jaką ktoś odwiedział, a nie do tej, na której złożył zamówienie.

Innymi słowy, mam swoje 3 strony na TOP3 większości produktów - ludzie wchodzą na moje strony związane z produktami. Szukają jednak informacji dalej, wchodzą na twoją stronę będącą na 5-tej pozycji, zamawiają produkt, a kasa do kogo leci ? Nie do ciebie, ale do mnie :)

Druga sprawa - pewien produkt cip, który promujesz na swojej stronie kosztuje 110 zł. Wchodzisz na Allegro, a tam widzisz ten sam produkt za 70 zł. Gdzie ludzie zamówią produkt ? Nie będę ci tłumaczył dlaczego się tak dzieje i jak to możliwe, ale tak jest, także raczej na cip nie zarobisz. Przykro mi :(

Myślisz, że każdy kupuje na allegro? Inna sprawa, że nie zawsze najtańsza oferta sprzedaje się najlepiej - dziwne, że tego nie wiesz.

To, że nie umiesz sprzedać nie znaczy, że inni tego nie zrobią. Jeśli nie masz nic poważniejszego do zarzucenia od tego, że Ci nie wychodzi to ciiiiiiiii...cho.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• 2 tygodnie później...

Witam,

Z racji tego, że temat dotyczy pp pod suplementy diety zachęcamy do zarejestrowania się w naszym programie partnerskim. Wszystkim Partnerom oferujemy:

- Najwyższe prowizje

- Ponad 30 dostępnych produktów

- Strony sprzedażowe dostępne w ponad 30 językach

- Mobilne wersje stron

- Geotargetowane reklamy

- Ponad 50 lokalnych metod płatności

- Dedykowany opiekun Partnera

- Ponad 10 lat na rynku

W razie jakichkolwiek pytań nasz support pozostaje do Państwa dyspozycji.

• 3 lata później...

Pozwolę sobie odświeżyć temat dla osób, które poszukują nowych programów partnerskich do promocji suplementów diety.

Produkty CHEERS to najlepsze dostępne na rynku witaminy, minerały i suplementy klasy premium. Wysoka jakość produktów przekłada się na lojalność klientów i osiągane prowizje przez naszych Partnerów. Cheers oferuje suplementy premium wyprodukowane w zgodzie z trendem clean label. Sklep posiada 17 wersji językowych, bogaty dział edukacyjny oraz lokalne metody płatności.

Dlaczego warto dołączyć do Programu Partnerskiego CHEERS?

• Produkty najwyższej jakości
  • Dożywotnie prowizje
  • Dedykowany Opiekun Partnera
  • Rozbudowane narzędzia promocji
  • Płatności na czas
  • Konkursy dla partnerów

Zainteresowane osoby proszone są o kontakt poprzez prywatną wiadomość lub bezpośrednio na adres partners@cheers.com.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności