Skocz do zawartości

Strony dla samego AdSense...

Trademark

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

No powiem ze fajnie zrobione sa storny jamajca sri lanka oraz https://hiszpania.one.pl/.

Tylko szkoda ze neizgodnie z regulaminem ADSENSE.

Wejdzcie prosze na strone https://hiszpania.one.pl/.

I zobaczcie link Nestepna strona - ten link nie prowadzi do nastepnej strony tylko do reklam google adsense.

Ktos to zrobil sprytnie uzywajac CSSa - ale neistety lamie w ten sposob regulamin AS.

Jesli chodzi o temat stron MFA - to przez przypadke udalo tez mi sie zrobic taka stronke -

a to dlatego ze keidys pozycjonujac jedna strone zrobilem tematyczna strone z 8 podstronami - i zaczalem ja lekko pozycjonowac - oczywisce dodalem tez reklamy AS.

I teraz okazlao sie ze ta stronka stworzona (tak na sztuke) w tej chwili cos zarabia.

Boje sie tylko ejdneo - bardzo wysokiego CTRa na tej stronie (a strona jak pisalem ma 8 podstron).

Czy przez wysokiego CTRa moge wyleciec z programu AS ? Bo regulaminu napewno nie lamie - dodatkowo w kazdym miejscu gdzie mam reklamy (3 rozne typy teklam AS) Nad nimi mam duza czcionka napisane: Linki sponorowane oraz REklama ??

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znalazłem przez przypadek "ciekawy" sposób ominięcia nachalnego spamu. Poniżej przykład strony (?)

www.mirc.com.pl

Pod pretekstem badania popularności kilkunastu słów i fraz pojawia się informacja

"Jak już pewnie zauważyłeś nasz serwis na temat (...) nie zawiera zbyt istotnej treści, jednak informacje których szukasz powinieneś znaleźć na stronach naszych partnerów lub reklamach google. Linki znajdziesz poniżej. Dziękujemy za udział w badaniu"

Psuje się ten internet a i ceny za kliki spadają.

a co w niej jest nie teges?\

a tak propo.. nie bylo mnie na forum z mieisac.. ale widze ze tematy zawsze takie same.. aby komus zaszkodzic..

jesli ci nie pasuje hiszpania to odwal sie od tego. i nie patrz...

a jesli zazdroscisz ze ktos wpadl na jakis tam pomysl to wykorzystaj to i zrob u siebie.

mowicie ze kazdy robi zle.. a popatrzcie na siebie, bo znajac zycie pewnie macie takie smae bledy lyb macie o ktoych jestescie nieswiadomi nawet....

userbar3.gif

userbar2.gif

litex - takie teksty jak Twój też już pare razy były - i opinia ludzi o oszustach odbierających kasę innym była tylko jedna - więc i tutaj innej pewnie nie uzyskasz. Nie można o tym podyskutować? - ciekawie popatrzeć na pomysły niektórych - ja nikomu nie zazdroszczę - bo po pierwsze - to żadne pomysły - po drugie - goście prędzej czy później się na tym przejadą.

Po któreś - uważacie, że jak ktoś ma Premium to może zachęcać do klikania?? Bardzo wątpie - dużo rzeczy pewnie może - ale tego na 99% nie.

I po ostatnie - od pewnego czasu odczuwam, że gdyby nie takie dyskusje to na forum o adsense nie byłoby o czym pisać (i czego czytać) :D

Po któreś - uważacie, że jak ktoś ma Premium to może zachęcać do klikania?? Bardzo wątpie - dużo rzeczy pewnie może - ale tego na 99% nie.
Takich stron jest niewiele, jak np. Gazeta.pl - czy ośmieszyliby się prosząc o klikanie w reklamy? ;>

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności