Skocz do zawartości

Taniowswiat.pl

rexxx

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jak zwykle o SEO to nic nie napiszę (bo nie moja działka) ale mogę jako użytkownik:

a. ogólnie mi się podoba

b. w logo z s zrobiłbym ś

c. nie podoba mi się kolor hoovera w menu. Strona zrobiona na jasno, na niebiesko a tu łubudu, ciemny czerwony (chyba, bo mam teraz monitor rozkalibrowany)

d. kilkam w promy i poniżej zapłać i wydrukuj biała plaża

No tak, nie zrozumiałem do końca o co chodzi użytkownikowi Literky. Myślałem, że uznał iż komuś zrobiłem stronę i chce wcisnąć bubel. Co do strony, to każda opinia się liczy. Od wczoraj trochę ją zmodyfikowałem. Głownie skupiam się na stronie tytułowej, bo podstrony i tak za chwilę wylecą. Eksperymentuje cały czas z kolorami, układem strony, czcionkami i generalnym wyglądem. Zależało mi na tym, żeby była przejrzysta i czytelna. Co więcej, pytająć laików, tak właśnie ją odbierają.

Wyjątkowy materac gimnastyczny polskiej produkcji!

Przede wszystkim brak numeru NIP i REGON.. duża buba, która może kosztować utratę klientów.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Powinieneś zarejestrować również domenę z polskim znakiem, przekierować ją na obecną domenę i wtedy w logo swobodbnie możesz użyć "ś".

Wyrazista Agencja Interaktywna | Facebook Wyrazistej

• 2 tygodnie później...

Pierwsze wrażenie po wejściu na stronę: nie jest źle

Jednak dobrze byłoby gdybyś wprowadził parę zmian które sprawiłyby, że strona będzie wyglądać bardziej profesjonalnie. Np.

- dodałabym jako tło jakiś kolor, a jeszcze lepiej może jakiś obraz, co bardziej by stronę uatrakcyjniło

- wyeksponowałbym menu główne, bo teraz jest nie za bardzo widoczne

- szkoda, że strona się nie skaluje

- nie widzę przekierowania 301

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności