Skocz do zawartości

Zdrowie, ach to zdrowie

bori79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak masz niskie ciśnienie to zrób 30-50 pompek

A ja proponuję 3-5km choćby w marszobiegu ;) gwarantowane podniesienie ciśnienia i zawartości endorfin na cały dzień :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Włącz sobie obrady Sejmu a na pewno pomoże. Co do mojego bólu brzucha to najlepszy był lekarz na SOR w pewnym szpitalu powiatowym, który stwierdził, że się na tym w ogóle nie zna i mnie wyśle do innego szpitala, bo tam się powinni znać.

Potrzebujesz linków? Pisz!

A ja proponuję 3-5km choćby w marszobiegu ;) gwarantowane podniesienie ciśnienia i zawartości endorfin na cały dzień :)

nawet spacer będzie dobry :)

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Mi ciśnienie podnosi [...]

A mnie śmieszy jak ktoś chce przyspamować na forum dla spamerów fejkową stopką :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności