Skocz do zawartości

qlwebowy Myślibórz

RamigoS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie i zapraszam do zapełnienia Katalogu "Myślibórz w Internecie"

www.mysliborz.icx.pl

Katalog ma tylko 9 głównych kategorii i to raczej się nie zmieni:

Myślibórz w Internecie | Fotografia i Galerie | Harcerskie

Inne Polecane | Katalogi Stron | Komunkacja

Miasta i Regiony |Straż Pożarna, WOPR, GOPR i inne organizacje ratunkowe | Sąsiedzi

Stworzyłem go głównie z myślą rozreklamowania stron regionalnych, szczególnie z mojego regionu, dlatego największy nacisk kładziony jest na te kategorie i tam też będę bardziej rygorystyczny, natomiast strony które nie pasują do tych kategorii, należy wstawić w odpowiedniej podkategorii(można dodać swoją) w Inne Polecane

Do niedzieli 4 czerwca do katalogu możecie wpisywać się bez żadnych przeszkód, potem włącze opcję moderowanie i na wpis będzie musiał przejść przeze mnie.

NIE AKCEPTUJE STRON EROTYCZNYCH, nawet jeśli się pojawią podczas okresy niemoderowanego zostaną wychwycone i natychmiast zbanowane

Jeśli macie jakieś sugestie lub opinie o katalogu będę wdzięczny, nie jest to coś na miarę więków, ale ma silną domenę i google ją lubi:)

Pozdrawiam i Zapraszam, RafS

----

4 czerwca 2006 godz. 17:18

koniec bezkrólewia;) Od teraz każdy wpis musi być wcześniej zatwierdzony zanim się pojawi, będę starał się zatwierdzać w jak najkrótszym czasie.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności