Skocz do zawartości

Pozycjonowanie szerokie sklepu

aberr

Rekomendowane odpowiedzi

taki ruch to w kiosku ruchu a nie w sklepie internetowym..

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale chyba chodziło o to, że 250 uu to mało, a więc uważam, że jest to bzdur ...

jeśli 250 os. to wartościowy ruch to wystarczy w zupełności żeby utrzymać firmę i pracowników ...

Oczywiście jeśli jest tak, że osoba szukająca np. żarówki led znajdzie w tym sklepie właśnie taką żarówkę.
Jeśli ktoś szukając żarówki led znajdzie sklep z ciuchami dziecięcymi to zapewne te 250 uu dziennie to porażka.

Liczę na to że w tej opłacie będzie wliczone...

Nie licz na to ;) Przygotuj się dobrze, wyślij prośbę o oferty i analizuj je. Z tego tematu można wyczuć, że działasz raczej pochopnie. Zwolnij trochę ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Dralik no ja Cię proszę..

250UU przy konwersji na poziomie 3% to 7,5 zakupu.. każdy zakup to 2-3 zarówki.. czyli obrót jakieś 60-80 zł/dzień.. powiedzmy, że masz dobre układy z importerem i masz marżę 60%.. zarobek ~50 zł brutto.. w miesiącu jakieś 1500 brutto..

niemachuja.. rządzisz we wsi.. byznesmen pełnom gembom.. dupna kasa.. już widzę wakacje na seszelach..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

przy taki niskiej konwersji to może masz racje ... Ja nie sprzedaje żarówek ;-)

Przy marży 25 % i +/- 7 zamówieniach po +/- 150 zł można już w miarę spokojnie żyć, bo to prawie 8 tys miesięcznie + allegro, chyba nikt normalny nie opiera swojego biznesu tylko i wyłącznie na Google ...

- bardzo dużą ilość linków wysokiej jakości z Whitepress

Widzę, że strasznie skupiasz się na liknach z Whitepress. Osobiście raczej coś takiego bym odradzał. Mi ostatnio strona pozycjonowania właściwie tylko whitepress sporo spadła. Nie wiem czy to przypadek, ale same linki tego typu to raczej pomyłka. Ponadto ich "wysoka jakość" jest dla mnie często wątpliwa. Mam wrażenie, że w wielu przypadkach mam tam do czynienia z jakimiś ładnie prowadzonymi zapleczówkami, które na pierwszy rzut oka wyglądają ok, a w praktyce linki z nich mogą nie dać wiele więcej niż zwykłe precle... Taka moja opinia tylko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności