Skocz do zawartości

SEO za granicą, czy jest sens?

unfair

Rekomendowane odpowiedzi

Z tą znajomością języków bym nie przesadzał, owszem do zrobienia sensownej stronki dobrze znać język, ale od czego są tłumacze albo native speaker, którzy mogą napisać/przetłumaczyć kilkadziesiąt stronek za stosunkowo niewielką kasę. A do pozycjonowania potrzeba głównie dobrze napisać anchora, choć jak napiszemy z błędem to mamy większą różnorodność anchorów. Wbijałem z powodzeniem frazy włoskie (może to nie wielki świat) a moja znajomość włoskiego kończy się na "ciao bella"

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hehehhe mylisz się :) 95 % procent kombinuje ale inni tego nie widzą

Pracowałem dla kilku tysięcy webmasterów z całego świata i pracuję dzień w dzień nadal.

Pracowałem dla tych co siedzą w czarnej dziurze i dla gigantów z ponad milionem uu dziennie.

Więcej niż 95% włascicieli stron ma blade pojęcie zarówno o SEO jak i o programowaniu. Nie korzysta z żadnych narzędzi, nie optymalizuje stron, bo nie wie jak. Nie korzysta z usług pozycjonerów. Żyje sobie w naiwności, że strona sama się wybije, co się zdarza, ale niezwykle rzadko.

Niemniej wsród tych kilku procent osób/firm, którzy jednak coś mieszają, albo mają na to budżet, by wynająć speców to już wystarczająca konkurencja.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

żeby się czegoś ciekawego dowiedzieć o pozycjonowaniu w danym kraju to już inna bajka

Tzn jaka bajka? A jak się dowiadujesz o pozycjonowaniu w polsce? Czytając expertów na pio? :hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mając nasze podstawy w pozycjonowaniu, potrafisz zobaczyć z jakich metod korzystają tuzy lokalnego rynku, nie trzeba czytać albańskiego PIO. Nie oszukujmy się wszędzie jest spam, w Polska to kraj mlekiem i katalogami płynący, na innych rynkach katalogów jest znacznie mniej, a tkz darmówek tam prawie nie ma, ale profile, blogi, czy fora są wszędzie.

Nie oszukujmy się wszędzie jest spam, w Polska to kraj mlekiem i katalogami płynący, na innych rynkach katalogów jest znacznie mniej,

Arkaszka błagam skończ pisać rzeczy jakie nie maja nic wspólnego z rzeczywistością i to w każdym temacie.

Obecnie w Polsce już nie istnieją duże grupy płatnych katalogów - padły grupy Neona, Lozika, Skubinskiego, inne grupy tych małych w sumie zostało mniej jak 2000 a było w 2012 roku ok 12000.

Jest wiele krajów gdzie katalogów można naliczyć o wiele więcej jak obecnie w Polsce, skąd Ty w ogóle bierzesz takie informacje, kiedy ostatnio harvestowales katalogi 3 lata temu??

90% katalogów które były na rynku jeszcze 2 lata temu już NIE ISTNIEJĄ a nowe grupy nie powstają. Jest wiele krajów gdzie obecnie katalogów ogólnie jest więcej.

Słuchajcie: unnamed ma rację ... On prawdę Wam powie bo zna się na wszystkim...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności