Skocz do zawartości

All in ONE SEO - problem z wtyczką

Ksocial

Rekomendowane odpowiedzi

Postawiłem stronke na najnowszym WP i korzystam z danej wtyczki przy optymalizacji jednak mam dziwny problem. Dodałem do każdej podstrony description za pomocą danej wtyczki, sprawdzając seo optimerem podstrony są widoczne description, jednakże google po zaktualizowaniu podstron nie widzi description tylko pobiera tekst z pierwszego slajdera.

Czy miał ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać ? Czy trzeba stosować specjalne ustawienia aby dobrze działało ? Wczesniej krozystalem z danej wtyczki i dzialalo wszystko bez problemu

Google robi, jak chce. Zależnie od zapytania, wyświetli wybrany przez siebie fragment.

Ok, spróbuję wtyczki wspomnianej przez Ciebie. Napiszę wiecej o tym czy działa czy nie po przetestowanie jej

Skorzystałem z wtyczki i póki co wszystko działa jak powinno. Dodatkowo z szablonu skasowałem formułkę odpowiadającą za description i pozostawiłem ten segment kodu z description gdzie dodaje go wtyczka. Po przeindeksowaniu zobaczymy jaki będzie efekt :)

Przeindeksował google i wszystko działa tak jak powinno dzieki wtyczce Seo Ultimate, title i description takie jak powinny być, dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności