Skocz do zawartości

Jak powstać początkującemu po pingwinie3

morelo

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiadomo pingwin trochę namieszał, No i u mnie bardzo z top 10 na top 70 :lol: no w szoku byłem, frazy raczej łatwe strona była tylko katalogowana i preclowana żadnych zaplecz no i dostałem po tyłku za to? Starałem sie by teksty były unikalne tematyczne dobrze napisane.

Panie i Panowie jak teraz powstać? co zrobić? jakie działania podjąć?

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

morelo - wydaje się, że masz problemy z poprawnym rozumieniem tekstu pisanego. proponuję byś zaczął swoją przygodę pozycjonowania od nauki czytania ze zrozumieniem :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Kolegom chodziło o to, że pewnie konkurencja, o której wspominasz posiada strony zapleczowe.

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

strona była tylko katalogowana i preclowana

No i masz odpowiedź, dlaczego oberwałeś. Linkuj z normalnych źródeł, a nie tylko tych wykorzystywanych przez seowców, różnicuj anchory, strony docelowe, rodzaje linków (nofollow, dofollow), rozłóż linkowanie sensownie w czasie i czekaj na efekty.

strona była tylko katalogowana i preclowana

No i masz odpowiedź, dlaczego oberwałeś. Linkuj z normalnych źródeł, a nie tylko tych wykorzystywanych przez seowców, różnicuj anchory, strony docelowe, rodzaje linków (nofollow, dofollow), rozłóż linkowanie sensownie w czasie i czekaj na efekty.

To już wiem bo napisano tylko czemu inne strony nie ucierpiały.

Ponieważ inne strony muszę mieć inny profil linków, bardziej zróżnicowany nie tylko katy i precle

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności